/ Avuksi /

Uutuusseuranta

FeedNavigator on avoin ja maksuton uutuusseurantapalvelu, johon ei tarvitse rekisteröityä. Sen avulla voi seurata terveysalan ja luonnontieteen lehtien uutuusartikkeleita, selata alan valikoituja blogeja ja terveysuutisia sekä saada nopeasti tietoa Helsingin yliopiston tutkijoiden julkaisuista. 

Käyttäjä voi kiinnostuksensa mukaan räätälöidä uutuusseurantapalvelua MyFeed-osiossa. Valitut artikkelit voi tallentaa omaan kansioon tai siirtää viitteidenhallintaohjelmaan. SFX-linkityksen kautta saadaan tieto aineiston saatavuudesta verkossa tai kirjastojen kokoelmissa. Palvelussa on myös Bookmark-toiminto, jonka avulla viitteen voi siirtää social bookmarking -palveluihin (mm. Delicious-, Digg- ja Facebook).

FeedNavigator on tuotettu Meilahden kampuskirjastossa ja se sisältyy personoitavan TerkkoNavigator-verkkopalvelun sisältövalikoimaan.


Vertexpress -palvelun avulla asiakas saa viimeisimmät artikkeliviitteet (useimmat tiivistelmällä varustettuina) omaan sähköpostiin. Uutuusseurannan voi tehdä päivittymään esimerkiksi viikoittain.Hakuprofiili on räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. VertexpressJournal -haun avulla voi seurata itsellesi tärkeimpien lehtien sisällysluetteloita ja tilata artikkelien kokotekstit sähköpostin avulla.

Vertexpress -palvelun hinta on 30 €/ vuosi (kestotilaus). 
(Kestotilaus jatkuu automaattisesti niin kauan kunnes tilaaja sen irtisanoo.)

Vertexpress-tilauslomake