/ Asioi / Työskentele kirjastossa /

Lainaa gradukärry

Kuvituskuva: Gradukärry

Kirjastossa on lainattavia gradukärryjä, jotka on tarkoitettu Helsingin yliopiston opiskelijoiden käyttöön. Kärryissä voi kätevästi säilyttää ja siirrellä tarvitsemiansa työskentelyvälineitä.

Kärryjä on pääkirjastossa Kaisa-talossa, Viikin kampuskirjastossa ja Oppimiskeskus Aleksandriassa sekä Oppimiskeskus Minervassa. Viikin kampuskirjastossa on lisäksi säilytyslokeroita, joiden avaimet on lainattavissa kirjaston asiakaspalvelusta. Aleksandrian, Minervan ja Kaisa-talon gradukärryjen avaimet lainataan pääkirjaston asiakaspalvelusta Kaisa-talosta.

Gradukärryt löytyvät kirjastotietokanta Helkasta hakusanalla 'gradukärry'. Gradukärryillä on 28 vrk:n laina-aika. Varaaminen on maksutonta, mutta noutamattomasta varauksesta veloitetaan 2 euroa. Gradukärryjen myöhästymismaksu on 0,70 euroa / vrk, enintään 9,80 euroa. 

Kärryissä ei saa säilyttää ei-kotilainaan aineistoa eikä lainaamatonta aineistoa. Kirjaston henkilökunnalla on oikeus tarvittaessa avata lainassa olevat gradukärryt ja tarkistaa niiden sisältö.