Yliopiston etusivulle Suomeksi In English
Helsingin yliopisto XXX tiedekunta
 

Kilpisjärven biologinen asema

Tietoa biologisesta asemasta:

 

Yhteystiedot:

Kilpisjärvi:
Kilpisjärven biologinen asema
Käsivarrentie 14622
99490 Kilpisjärvi
puh. +358-294140341
bio-kilpis (at) helsinki.fi

Helsingin toimisto:
Kilpisjärven biologinen asema/
Antero Järvinen
PL 17 ( Arkadiankatu 7 )
00014 Helsingin yliopisto
puh. 040-5034473
antero.jarvinen (at) helsinki.fiLocations of visitors to this page

Tervetuloa Kilpisjärven biologiselle asemalle!

Aseman Juhlavuosi

roll

Kilpisjärven biologinen asema 50 vuotta Juhlavuoden t-paita

t_paita

Kilpisjärven biologisen aseman 50-vuotisjuhlakirjaa Tieteen ja taiteen tunturit saa suoraan kustantajalta (ks. tarjousesite alla), kirjakaupoista (Gaudeamus Kirja & Kahvi, Vuorikatu 7; Akateeminen Kirjakauppa jne.) ja Kilpisjärven biologisen aseman toimistosta Kilpisjärveltä.Kilpisjärven biologinen asema sijaitsee subalpiinisessa tunturikoivuvyöhykkeessä lähellä 70. leveysastetta
(69°03'N; 20° 50'E) Suomen luoteisimmassa nurkassa. Asema on Helsingin yliopiston Bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan alainen yksikkö. Vastaavia kenttäasemia on mm. Kanta-Hämeessä Lammilla ja Tvärminnessä Hankoniemellä.

Kilpisjärven tutkimusjohtaja - valmisteluhanke on Helsingin yliopiston Kilpisjärven biologisen aseman hallinnoima. Hanke pyrkii lisäämään tiedetoimijoiden ja yritysmaailman yhteistyötä. Hanke on rahoitettu Pohjois-Suomen EAKR-ohjelma 2014-2020 tuella. Vuoden mittaisen valmisteluhankkeen tavoitteena on luoda pohja tulevalle tutkimusjohtajan työlle. Tutkimusjohtaja koordinoi Lapin ja Pohjoiskalotin alueella tapahtuvaa elinkeinoelämää ja Lapin kehittymistä tukevaa tutkimusta, koulutusta ja yhteistyötä bio- ja ympäristötieteiden alalla.
Tutkimusjohtajan työ tähtää uuden tutkimustiedon tehokkaampaan välittämiseen yrityksiä, viranomaisia ja kansalaisia hyödyttäväksi tiedottamalla ja jalkauttamalla tutkimustuloksia ja rakentamalla keskustelukanavia elinkeinoelämän ja tieteen tekijöiden välille. Valmisteluhanke selvittää Lapin elinkeinoelämän ja tutkimus- ja kehittämisorganisaatioiden bio- ja ympäristötieteiden alan tutkimus- ja koulutustarpeita.
Jos sinulla tai organisaatiollasi on ideoita, tarpeita tai ajatuksia mitä voisimme lähteä yhdessä viemään eteenpäin, ole rohkeasti yhteydessä. Tavoitteena on synnyttää myös uusia yritys- ja tuotekehityshankkeita, joissa voimme olla mukana.
Projektipäällikkönä valmisteluhankkeessa toimii Elina Hutton, jonka tausta on elinkeinoelämän ja luontomatkailun kehittämisessä Lapissa ja Keski-Suomessa.
Elina Hutton
Kilpisjärven tutkimusjohtaja –valmisteluhanke
Projektipäällikkö
Helsingin yliopisto
Kilpisjärven biologinen tutkimusasema
Käsivarrentie 14622
99490 Kilpisjärvi
050 311 9334

Pikalinkit:

Liity Saanan suojelemista ajavaan yhdistykseen