MaTaPuPu


Lapsuus- ja nuoruusvuodet

  Siltamäki-Suutarila   Malmi
 
Marja Packalén

Marja Packalén vietti lapsuus- ja nuoruusvuotensa Malmin ja Töyrynummen rajamailla Juhanhaka 6:ssa.

Lähteenä Wikipedia:
Marja Packalén (tunnetaan myös Packalén-Ijäs) (s. 2. marraskuuta 1948, Helsinki) on suomalainen näyttelijä. Hän on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänen äänensä on myös tuttu Muumilaakson tarinoita -sarjan Tuutikkina. Packalén on ollut naimisissa Matti Ijäksen kanssa ja heillä on kolme lasta.

Filmografia

  • Kesyttömät veljekset (1969)
  • Anna (1970)
  • Kujanjuoksu (1971)
  • Niilon oppivuodet (1972)
  • Hellyys (1972)
  • Man måste ju leva (1978)
  • Rauta-aika (tv-sarja) (1982)
  • Viimeiset rotannahkat (1985)
  • Poliisijuttu (tv-sarja)
  • Ariel (1988)
  • Tulitikkutehtaan tyttö (1990)
  • Mestari (1992)
  • Vuoroin vieraissa (tv-sarja) (1997)
  • Neitoperho (1997)
  • Ensi tiistaina Brahmsia (1998)
  • Rikos ja rakkaus (1999)
  • Itsenäisyyden ilta (1999)
  • Taivas tiellä (2000)
  • Joki (2001)
  • Isänmaan toivot (tv-sarja) (2002)
  • Eteenpäin (tv-sarja) (2002)
  • Nousukausi (2003)
  • Seurojentalon tango (tv-sarja) (2003)
  • Eläville ja kuolleille (tv-sarja) (2005)
  • Tahdon asia (tv-sarja) (2005)
  • Laitakaupungin valot (2006)
  • Muumilaakson tarinoita (ääni)
  • Babar (ääni)
  • Sydänjää (tv-sarja) (2007)

Muutama kuva Marjasta elämän eri käänteissä


Kuvat: Marja Packalén
Web-toteutus: Liisa Nordman, 2008