EtusivulleAjankohtaista-sivulleFuksit-sivulleKerhot-sivulleKuvat-sivulleHistoria-sivulleYhteystiedot-sivulle
WiOn osakuntanauha

Fuksit!

Pelkkä ahkera opiskeleminen voi olla välillä tylsää. Jos olet eteläkarjalainen tai tunnet muuten vauhdikkaan menon ja mie&sie- murteen omaksesi, Wiipurilainen Osakunta on juuri oikea paikka elämän virkistämiseksi ja uusien ihmisten tapaamiseksi! Luvassa on kulttuuria, liikuntaa, jos jonkinlaisia juhlia ja paljon muuta. Maksa siis kiireen vilkkaa jäsenmaksu, ota siitä tosite mukaan ja tule kirjoittautumaan Wiipurilaiseen Osakuntaan!

Osakunnalla avoimet päivystykset alkavat 31.8.2010. Voit saapua päivystykseen tiistaista perjantaihin klo 18-21 välillä. Päivystyksen yhteydessä voit jäsenmaksun maksaneena kirjoittautua matrikkeliin (varsinaiset jäsenet), saat tietoa osakunnasta ja sen tapahtumista sekä tutustut tiloihimme. Osakuntalaisia tapaa myös uusien illoissa ja avajaiskarnevaaleissa. Ajankohtaista-sivulta löydät tulevat tapahtumat, jotka ovat syksyisin erityisesti fukseille suunnattuja.

Mikäli opiskelet Helsingin yliopistossa, kannattaa jäsenmaksu maksaa lukukausimaksun yhteydessä. Jäsenmaksun (12 euroa) voi maksaa myös suoraan osakunnan tilille. Jos opiskelet esimerkiksi TKK:lla, Helsingin kauppakorkeakoulussa, Sibelius-Akatemiassa, Teatterikorkeakoulussa tai Helsingin avoimessa yliopistossa, voit liittyä osakunnan ulkojäseneksi. Ulkojäsenet maksavat jäsenmaksun (12 euroa) suoraan osakunnan tilille. Wiipurilaisen Osakunnan tilinumero on 127130-82226. Käytä maksaessa viitenumeroa 1504. Ulkojäsenet hyväksytään osakunnan kokousten yhteydessä.

Helpoiten pääset kirjoittautumaan osakuntaan tulemalla syksyisin fuksipäivystyksiin. Jos et niihin pääse, tai liityt osakuntaan esimerkiksi kevätlukukauden aikana, voit tulla kirjoittautumaan osakunnan kokouksen yhteydessä.

Wiipurilainen Osakunta. Leppäsuonkatu 11, 00100 Helsinki. wio-list@helsinki.fi