Tervetuloa Valkotakkien kotisivuille!

Valkotakit on vuonna 1969 perustettu Lääketieteenkandidaattiseuran kamariorkesteri. Jäsenistömme koostuu pääasiassa Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoista ja jo valmistuneista lääkäreistä ja hammaslääkäreistä, mutta joukossamme viihtyvät hyvin myös muiden alojen edustajat. Valkotakeissa soittaa em. lisäksi tällä hetkellä mm. oikeustieteilijöitä, meteorologi, diplomi-insinöörejä sekä aitoja muusikoita. Emme edellytä soittajiltamme minkäänlaista lääketieteellistä tai musiikillista koulutusta.

Valkotakkien kapellimestarina toimii Tapio von Boehm. Aikaisempia kapellimestareita ovat mm. Lauri Ahokas, Samppa Leino, Juuso Wallin, Kalle Hassinen, Jukka Iisakkila ja Martti Vuorinen.

Järjestämme vuosittain 2-3 suurempaa konserttia, joiden lisäksi soitamme mm. vuosijuhlilla, tiedekunnan publiikissa sekä yksityistilaisuuksissa. Ohjelmistomme on laaja ja koostumus kirjava. Sovitukset tilanteen ja soittajiston mukaan räätälöi kapellimestarimme. Tällä takaamme sen, että ohjelmisto on aina mielekästä niin kuulijalle kuin soittajallekin.

Harjoittelemme tiistaisin klo 17.30-20.00 Meilahdessa Haartman-instituutissa osoitteessa Haartmaninkatu 3. Jos haluat mukaan toimintaamme (ja kukapa ei haluaisi), tule käymään harjoituksissamme tai ota yhteyttä puheenjohtajaamme ja kysy lisää!