Täyttöohjeet


Täyttöohjeet kohdittain:

"Nimi" Tähän kohtaan oma suku- ja etunimi (tai sen nimi jota olet juhlille ilmoittamassa). Eli siis terppa, opm, perkhle, mengele tms. eivät käy.

"Osallistun myös sillikselle" Tähän jos rastin laitat, niin tulee sinun maksaa myös sillismaksu 5 euroa 5.10. mennessä.

"Avec" Tähän kirjoitetaan avecin (eli daamin/kavaljeerin) nimi. Tämän tiedon avulla teisät saadaan plaseerattua oikein. Juhliin voi tulla myös ilman avecia.

"Opiskelujen aloitusvuosi" Tähän laitetaan vuosi jolloin aloitit (biologian)opiskelun. Tämäkin tieto auttaa plaseerauksessa. Saa laittaa myös jonkun muun vuoden kuin varsinaisen aloitusvuotensa, jos tuntee voimakkaampaa yhteyttä jonain toisena vuotena aloittaneisiin tai ei ole opiskelija koskaan ollutkaan.

"Pöytäseuruetoive" Tähän voi nimetä ihmisiä joiden läheisyydessä haluaa juhlissa istua.

"Ruokavalio" Raksi oikeaan kohtaan sen mukaan haluatko liharuokaa vai kasvisruokaa. Illan menu löytyy Juhlailta -linkistä. Kasvisruoka on vegaanista.

"Allergiat, erityisruokavalio" Tähän kaikki ruoka-aineallergiat ja muut ruokailussa huomioon otettavat asiat.

"Haluan juomani alkoholittomana Raksi tähän jos et halua juhlissa juoda alkoholipitoisia juomia. Alkoholittomina juomina on tarjolla mehua, kivennäisvettä ja limonadia.

"Muuta tietoa, kysymyksiä, terveisiä, vapaata sanaa" Tähän voi laittaa asioita, jotka tuntuvat tärkeiltä, mutta eivät sopineet kaavakkeen osioihin. Kysymyksiä voi myös esittää. Terveisiäkin voi lähettää vuosijuhlista, näistä sivuista tai ihan mistä vaan. Muutakin voi kirjoitella, jos siltä tuntuu.