TanssitVuosijuhlissa tanssitaan perinteitä kunnioittaen muutama vanhojentanssi (Poloneesi, Cicapo ja Mignon) välivalsseineen ruokailun jälkeen, ja näitä tansseja olisi nyt tarkoitus kokoontua opettelemaan ammattitaitoisen opettajan johdolla.

Tanssiharjoituksia järjestetään kahdet ja niiden sisältö on täsmälleen sama, eli valitse päivistä paremmin itsellesi ja avecillesi sopiva tai osallistu vaikka molempiin jos koet tarvitsevasi enemmän harjoitusta. Tanssitreenit ovat siis tietysti tarkoitettu myös juhliin osallistuville aveceille ja voit tulla mukaan vaikkei sinulla omaa paria olisikaan, ties vaikka se löytyisi täältä...

Harjoitusajankohdat ovat jo VIIKOLLA 40: ensimmäinen harjoituskerta on tiistaina 4.10. ja toinen perjantaina 7.10., molempina päivinä klo 18-20. Paikkana on A-talon aula vanhan Viikin puolella osoitteessa Latokartanonkaari 9.

Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle. Halutessasi voit ottaa mukaan tanssikengät joita aiot juhlissa käyttää, jos sinulla sellaiset on jo olemassa.

Kaikki mukaan tanssaamaan!

HUOM! Juhlapaikan salin lattia ei ole tanssimiseen paras mahdollinen, joten parhaita ja helposti kuluvia kenkiä ei ehkä kannata käyttää, ainakaan jos aikoo tanssia kaikki tanssit.

Tarkempaa tietoa tanssien etiketistä löydät täältä.