Symbioosin 55-vuotisjuhlat


Symbioosin 55-vuotisjuhlia vietetään 15.10.2005 Agroksenmäen holvikellarissa (Vanha talvitie 8). Juhlaa edeltää juhlacityralli Tukholmassa ja juhlaviikko, jonka ohjelmassa on muun muassa metsäsitsit ja valokuvanäyttely. Symbioosin 55-vuotisen taipaleen kunniaksi ilmestyy tuhti Juhlasymbiontti lokakuun alussa.

Näiltä sivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto vuosijuhlista ja niihin liittyvistä tapahtumista. Jos ei sittenkään löydy, kannattaa ottaa yhteys vuosijuhlamestareihin Tero Kirjosaloon tero.kirjosalo(at)helsinki.fi tai Otso Häärään otso.haara(at)helsinki.fi.

Symbioosi viettää vuosijuhliaan vain kerran viidessä vuodessa, joten näitä juhlia ei kannata jättää väliin!


Ajankohtaista:

Pe 7.10. klo 15 vietetään valokuvanäyttelyn avajaisia bio3:n kakkoskerroksessa Telkänpöntön vieressä. Tarjolla valokuvauskilpailun parhaimmistoa ja kuohuviiniä. Mukana on myös laitoksen ja Symbioosin väkeä esittelevä lapsuukuvanäyttely. Koko näyttely on esillä viikon ajan perjantaihin 14.10. asti.

Vuosijuhlan tanssiharjoitukset järjestetään ti 4.10. ja pe 7.10. klo 18-20 Vanhan Viikin puolella A-talon aulassa, osoitteessa Latokartanonkaari 9. Molempina iltoina ohjelma on täysin sama, eli valitse päivistä paremmin itsellesi ja avecillesi sopiva tai osallistu vaikka molempiin jos koet tarvitsevasi enemmän harjoitusta. Tanssitreenit ovat siis tietysti tarkoitettu myös juhliin osallistuville aveceille ja voit tulla mukaan vaikkei sinulla omaa paria olisikaan, ties vaikka se löytyisi täältä... Lisätietoja tansseista ja tanssiharjoituksista löydät täältä.

Vuosijuhlaillallisen menu on nyt nähtävissä.

Saapumisohjeet juhlapaikalle.

HUOM! Vuosijuhlien osallistumismaksu tulee maksaa 5.10. mennessä. Jos maksusuoritusta ei ole tähän mennessä tehty, menettää paikkansa. Tarkempaa tietoa maksettavasta summasta sekä tilinumeron löytää täältä.

Ilmoittautuminen metsäsitseille on päättynyt. Muistathan ottaa omat astiat ja juomat mukaan. Kiitos!