JuhlacityralliJuhlavuoden kunniaksi Symbioosi järjestää Juhlacityrallin aina kaukaisella Ruotsinmaalla asti, tarkemmin kuningaskunnan pääkaupungissa Tukholmassa. Kyseessä on siis niin sanottu linturalli, jossa on 3-5 (mieluiten neljän) hengen joukkueissa tarkoituksena havaita mahdollisimman monta lintulajia maissaolon aikana. Eniten lintulajeja havainnut joukkue voittaa.


Juhlacityrallin ohjelma:

Lähtö Helsingistä to 29.9 klo 17.30 Viking Linen laivalla Saapuminen Tukholmaan pe 30.9. klo 9.40

Ralli tapahtuu Tukholman kaupungin alueella siitä lähtien, kun laiva karahtaa rantaan kestäen aina siihen asti, kun se taas lähtee kohti Helsinkiä. Käytännössä tämä tarkoittaa noin aikaa 9.40-16.45 perjantaina. Kaupungissa liikkumiseen saa käyttää vain julkisia kulkuvälineitä tai omia lihaksiaan.

Lähtö Tukholmasta pe 30.9. klo 16.45 Rallin tulosten läpikäyminen eli purku tapahtuu laivalla paluumatkalla Takaisin Helsingissä olemme lauantaina 1.10. klo 9.55.


Imoittautuminen

Ensin ikävät uutiset: Tukholman ralliin on jouduttu asettamaan ikäraja 20v. Vikinglinen uusien, entistäkin tiukkapipoisempien säännösten takia. Pahoittelemme!

Joukkueen tulisi koostua mahdollisimman tarkkaan 4 henkilöstä (joukkue/hytti) jotta saamme kaikki paikat täytettyä. Jos joukkueessanne kuitenkin jostain syystä on pakko olla esim. 5 hlöä, etsitte itse toisen joukkueen jossa 3 hlöä ja viides henkilö ilmoitetaan näiden kolmen kanssa samassa porukassa. Joka tapauksessa siis ilmoittautuminen täysinä hytteinä = 4 hlön porukoissa!

Hyttejä löytyy sekä B- että C-luokista ja ne jaetaan ilmoittautumis- järjestyksessä, nopeimmille parhaat hytit! Muutenkin joukkuetta kannattaa alkaa kasaamaan jo nyt, jotta se olisi selvillä kun ilmottautuminen alkaa 1.9. torstaina klo 8.00, sillä mukaan mahtuu 60 nopeinta! Ilmoittautumiset joukkueittain osoitteeseen tiina.bergholm(at)helsinki.fi. Meiliin seuraavattiedot kaikista joukkueen jäsenistä: nimi, synt. aika, sukupuoli & kansalaisuus.

Rallin hinta-arvio on vaivaiset 20-25e/pää hyttiluokasta riippumatta, sis. meno-paluun, ei ruokia (esim. buffetin voi kukin halutessaan tilata itse etukäteen, jolloin hieman edullisempi kuin paikanpäältä ostettuna). Maksuohjeet mukaanmahtuneille lähempänä tapahtumaa.