Shokkelo on perinteikäs lastentapahtuma Helsingin keskustassa, Kasvitieteellisellä puutarhalla. Tarjolla on monenlaista puuhaa perheen pikkuväelle!
Lasten vappurieha Kasvitieteellisellä puutarhalla

Helsingin Yliopiston biologian opiskelijat järjestävät jokavuotiseen tapaan luonto- ja eläinaiheisin lastentapahtuman, Vappushokkelon vapunpäivänä. Tänä vuonna Shokkelo järjestetään jo kolmatta kertaa Kasvitieteellisellä puutarhalla Kaisaniemessä

Vappushokkelon ydin on jännittävä shokkelorata, jonka teema on tänä vuonna matka maapallon navalta navalle. Hurjan shokkelokierroksen jälkeen voi pulahtaa pallomereen telmimään. Paikalla on myös monenmoisia eläimiä katseltavana ja taputeltavana. Mikroskooppisen pientä maailmaa pääsee tarkastelemaan mikroskooppihuoneessa. Lapsilla on mahdollisuus kokea tekemisen iloa kasvinistutuspisteessä ja seurata hauskaa lastennäytelmää. Lisäksi tarjolla on kasvomaalausta, ongintaa ja arpajaiset sekä vappuinen buffet kaikkine herkkuineen.

Tapahtuman tuotosta 15% luovutetaan luonnonsuojeluun. Aikaisempia kohteita ovat olleet mm. rakkoleväkartoitus, uhanalaisen kangaskäärmeen tilanteen selvittäminen Ahvenanmaalla, naalien suojelu, sademetsien puiden istutus sekä taimenien vaellusjoen kunnostus.

Vappushokkelo järjestetään torstaina 1.5.2008 kello 10-17 Kaisaniemen Kasvitieteellisellä puutarhalla, Unioninkatu 44.

Liput maksavat yli 15-vuotiaille 3 euroa, alle 15-vuotiaille 2 euroa ja alle kolmevuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään. Kasvihuoneet ovat avoinna tapahtuman ajan. Tämän vuoden teemana on Avaruusseikkailu-08


 
 
Vappushokkelo | Taustaa | Mitä Shokkelossa on? | Fukseille
Symbioosi ry
Kotisivu: http://www.symbioosi.org
Sähköp.: symbioosi-h@cc.helsinki.fi
Osoite: Viikinkaari 1
00014 Helsingin Yliopisto