SYMBIOOSIN KALAKERHO

Toiminta Kalenteri Kuvia Kilpailutuloksia Linkit
.
KALAKERHON TOIMINNASTA

Symbioosin kalakerho on kalastuksesta kiinnostuneiden biologianopiskelijoiden harrastuskerho. Kalakerhon toimintaan kuuluu retkiä, kilpailuja, askarteluiltoja ja kokouksia. Kalakerho pitää yllä kerhon omaa ennätyskalarekisteriä, jossa on erilliset sarjat aktiivi- ja passiivivälineillä saaduille vonkaleille. Kerhon toimintaa ohjaa sen jäsenten harrastuneisuus. Teemme niitä asioita, joista kerholaiset ovat kiinnostuneita. Kalakerhon toiminta ei ole tiukkapipoista suursaaliiden jahtaamista vaan rentoa yhdessä oloa ja uusien kalastuskokemusten ja taitojen hankkimista.

Kalakerhon retkillä pääset tutustumaan eri kalaljeihin, eri kalastusmenetelmiin sekä Suomen monipuolisiin vesiin. Retkillä olemme käyneet Ruotsin Lapissa harjuksia ja rautuja kalastamassa, Muonionjoella lohtasoutamassa, Örössä yrittämässä syksyistä meritaimenta sekä Helsingin vesillä ahvenia pilkkimässä ja siikoja onkimassa. Lisäksi olemme järjestäneet muita kala-aiheisia retkiä kuten kalapubikierroksen ja retken Kotkan Maretariumiin. Valtaosa kalakerhon toiminnasta tapahtuu kuitenkin pääkaupunkiseudulla.

Pilkki- ja onkikisoilla on keskeinen asema kerhon toiminnassa. Kisat eivät ole ryppyotsaista tosikkotoimintaa vaan osallistuminen on aina ollut menestystä tärkeämpää. Essokoho-onkikisoissa kaljanjuonti ja onginta on yhdistetty leppoisaksi yhdessä oloksi. Pilkkimisen kalakerhon jäsenet taitavat - siitä ovat todisteena lukuisat voitot Opiskelijoiden Suomenmestaruuspilkeissä niin miesten kuin naistenkin sarjoissa. Perhonsidontailloissa kokoonnumme sitomaan perhoja osaavien ohjaajien opastuksella. Kokouksemme pidetään ravintola Ateljessa rennosti virvokkeita samalla nauttien. Kokouksissa suunnittelemme tulevaa toimintaa ja kuuntelemme huimia juttuja uusista ennätyskaloista. Kalakerho osallistuu myös Symbioosin tapahtumiin kuten biodiversiteettipeliin näkyvästi.

Symbioosin kalakerho on perustettu 14.9.1998. Viisivuotijuhlamme ajoittuu täten tulevaan syksyyn. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme runsaasti tapahtumia, jotka huipentuvat kalakerhon viisivuotisgaalaillalliseen lauantaina 13.9.2003.

Symbioosin kalakerholla on runsaasti toimintaa. Tapahtumista tiedotetaan symbioosin listalla ja ennen kaikkea kalakerhon omalla sähköpostilistalla (symbioosin-kalakerho@helsinki.fi). Lista on majordomo-laatua, joten liittyminen onnistuu seuraavasti: lähetä viesti osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Viestiosaan kirjoita subscribe symbioosin-kalakerho@helsinki.fi oma.sahkoposti@osoite.fi. Jätä muut kentät tyhjiksi. Jos liittyminen ei onnistu, meilaa listan hoitajalle: sarlotta.suomensaari@helsinki.fi. Kalakerhon listalle ei voi lähettää postia ulkopuolisena, lista on suljettu roskapostin välttämiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää Symbioosin kalakerhon toiminnasta, kysymyksiisi vastaa Symbioosin kalakerhon puheenjohtajaJuha Kallio.