Sitvas on muuttanut!

Sitvasin kotisivut ovat muuttaneet osoitteeseen sitvas.fi!

Mikä Sitvas?

Sitoutumaton vasemmisto puolustaa ekologisesti kestävää maailmaa, globaalia oikeudenmukaisuutta ja rauhaa. Ylioppilaskunnassa Sitvas toimii opiskelijoiden toimeentulon ja tasa-arvon sekä demokraattisen ja reilun päätöksenteon puolesta. HYY Yhtymässä toimimme ympäristöystävällisen ja reilun liiketoiminnan edistämiseksi.

Konkretiaa!

Järjestämme keskustelutilaisuuksia, paneeleita, retkiä, kokouksia, bileitä... Julkaisemme myös vuosittain Toimenpide-lehteä, jonka vuosikerrat löydät pdf-muodossa arkistosta. Paperisena lehteä jaetaan mm. yliopiston avajaiskarnevaaleilla ja Sitvasin toimistolta.

Tsekkaa uusimmat tapahtumat toimintasivulta!

Maailmanpyörä

Ylioppilaskunnan edustajistovaaleissa 2011 Sitvas ja HYYn Vihreät muodostivat Maailmanpyörän vaalirenkaan. Vaaleissa Sitvas uusi kuusi edustajistopaikkaansa vuodelle 2012 ja seitsemäs paikka oli aivan hilkulla. Kiitokset äänestäjille!

Tule mukaan!

Liity Sitvasin tiedotuslistalle, osallistu tapahtumiin ja ota yhteyttä lähimpään sitvassariin kysyäksesi lisää! Yhteystiedot ja ohjeet sähköpostilistalle liittymisestä löydät täältä.

Toimenpide 2011 PDF-muodossa

Yhdessä vapaan tiedon ja koulutuksen puolesta!

Koulutuksen yksityistäminen on olennainen osa uusliberalistista agendaa, jota talouskriisin varjolla ajetaan läpi. Jos yliopistoilta viedään mahdollisuus kriittiseen ajatteluun ja niistä tehdään tutkintotehtaita, missä yhteiskunnilla on enää toivoa vaihtoehtojen pohdintaan? Juuri nyt maksuttoman ja avoimen koulutuksen puolustaminen on ajankohtaista ympäri maailman. Olemme osa kansainvälistä liikettä. Toimenzine II nyt ulkona!

Lue lisää täältä!