Setenta ry

Setenta logo

Helsingin yliopiston iberoromaanisten kielten opiskelijoiden ainejärjestö

Mikä on Setenta ry?

Setenta ry. on Helsingin yliopiston iberoromaanisten kielten opiskelijoiden ainejärjestö, johon voivat liittyä kaikki Romaanisten kielten laitoksella espanjaa, portugalia, galegoa tai katalaania opiskelevat.

Setentan perustivat espanjalaisen filologian opiskelijat vuonna 1970. Järjestön tehtävänä on yhtäältä valvoa opiskelijoiden etuja ja toimia yhdyssiteenä opiskelijoiden ja laitoksen välillä, toisaalta järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia ja hauskanpitoa. Kaikki setentalaiset ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan osallistumaan ja suunnittelemaan toimintaa! Kokouksista ja muista tapahtumista tiedotetaan Setentan sähköpostilistalla.

Kokoukset

Kaikille jäsenille avoimia kokouksia pidetään noin kerran kuussa Setentan käytössä olevassa kokoushuoneessa Lingvassa Uudella ylioppilastalolla, Mannerheimintie 5 A, 5. krs. Tulevista kokouksista tiedotetaan setentan sähköpostilistalla.

Tervetuloa kokouksiin!

Tarjoa työtä opiskelijalle!

Yleisimpiä tarjottavia töitä ovat erilaiset käännös/tulkkaustyöt, aineenopettajan sijaisuudet, yksityisopetus, kielentarkistukset ja edustustehtävät, joissa tarvitaan kielten osaajia. Ota yhteyttä työelämävastaavaan (Viveka Sippola, etunimi.sukunimi@helsinki.fi) ja kuvaile lyhyesti minkälaisesta työstä on kyse. Mainitse myös työn aloitusajankohta ja kesto.

Sähköpostilista

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan Setentan sähköpostilistalla. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viestin, jonka otsikkokenttä on tyhjä ja johon kirjoitetaan ainoastaan "subscribe setenta-ry".

Mikäli haluat peruuttaa sähköpostilistan tilauksen, lähetä viesti "unsubscribe setenta-ry omasahkopostiosoite" osoitteeseen majordomo@helsinki.fi

Espejo

Setenta julkaisee Espejo-lehteä, jossa käsitellään monipuolisia Iberian niemimaata ja Latinalaista Amerikkaa enemmän tai vähemmän sivuavia aiheita.

Lehti

Setenta sosiaalisessa mediassa

Setentalla on Facebookissa oma ryhmä nimeltä "Setanta ry". Facebookissa käydään epävirallista keskustelua ainejärjestön toimintaan, opiskeluun, tapahtumiin yms. liittyen.

http://www.facebook.com/groups/65623614408

Hallituksen jäsenet 2013

 • Ella Korhonen

  Puheenjohtaja

 • Mika Hämäläinen

  Varapuheenjohtaja

 • Laura Siivonen

  Sihteeri

 • Viveka Sippola

  Kulttuuri-, tiedotus- ja työelämävastaava

 • Tuulia Suvanto

  Tuutorivastaava

 • Iida-Maija Salo

  Taloudenhoitaja

 • Joel Montserrat Puumala

  Tila-, tapahtuma- ja opintovastaava

 • Irene Gonzalez Jalonen

  Liikuntavastaava

 • Iida Tuomola

  Ympäristövastaava

 • Elina Sten

  Varajäsen

 • Linnea Vuori

  Varajäsen

Yhteydenotto: etunimi.sukunimi@helsinki.fi

Päivitetty 22.1.2013

Latin Boat

Party

Kaikki laivaan! Jo legendaariseksi muodostunut Latin Boat järjestetään muutaman kerran vuodessa ravintolalaiva Wäiskissä. Latinohittien tahdittama kesäfiilis on taattu vuodenajasta riippumatta!

Ilmoitamme setentan postituslistalla ja facebook-sivuilla tulevista juhlista.

Haalarimerkit

Hanki omasi ennen kuin ne loppuvat kesken!

Haalarimerkki Haalarimerkki

Hallituslista

setenta-hallitus@helsinki.xx

Sähköpostilista

setenta-ry@helsinki.xx

Korvaa 'xx' fi-tunnuksella

Blogi

Seuraa setentan blogia osoitteessa http://setenta-ry.blogspot.fi