Setenta ry

Setenta logo

Helsingin yliopiston iberoromaanisten kielten opiskelijoiden ainejärjestö

Mikä on Setenta ry?

Setenta ry. on Helsingin yliopiston iberoromaanisten kielten opiskelijoiden ainejärjestö, johon voivat liittyä kaikki Romaanisten kielten laitoksella espanjaa, portugalia, galegoa tai katalaania opiskelevat.

Setentan perustivat espanjalaisen filologian opiskelijat vuonna 1970. Järjestön tehtävänä on yhtäältä valvoa opiskelijoiden etuja ja toimia yhdyssiteenä opiskelijoiden ja laitoksen välillä, toisaalta järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia ja hauskanpitoa. Kaikki setentalaiset ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan osallistumaan ja suunnittelemaan toimintaa! Kokouksista ja muista tapahtumista tiedotetaan Setentan sähköpostilistalla.

Kokoukset

Kaikille jäsenille avoimia kokouksia pidetään noin kerran kuussa Setentan käytössä olevassa kokoushuoneessa Lingvassa Uudella ylioppilastalolla, Mannerheimintie 5 A, 5. krs. Tulevista kokouksista tiedotetaan setentan sähköpostilistalla.

Tervetuloa kokouksiin!

Tarjoa työtä opiskelijalle!

Yleisimpiä tarjottavia töitä ovat erilaiset käännös/tulkkaustyöt, aineenopettajan sijaisuudet, yksityisopetus, kielentarkistukset ja edustustehtävät, joissa tarvitaan kielten osaajia. Ota yhteyttä työelämävastaavaan (Riina Sinisalo, etunimi.sukunimi@helsinki.fi) ja kuvaile lyhyesti minkälaisesta työstä on kyse. Mainitse myös työn aloitusajankohta ja kesto.

Sähköpostilista

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan Setentan sähköpostilistalla. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi viestin, jonka otsikkokenttä on tyhjä ja johon kirjoitetaan ainoastaan "subscribe setenta-ry".

Mikäli haluat peruuttaa sähköpostilistan tilauksen, lähetä viesti "unsubscribe setenta-ry omasahkopostiosoite" osoitteeseen majordomo@helsinki.fi

Espejo

Setenta julkaisee Espejo-lehteä, jossa käsitellään monipuolisia Iberian niemimaata ja Latinalaista Amerikkaa enemmän tai vähemmän sivuavia aiheita.

Lehti

Setenta sosiaalisessa mediassa

Setentalla on Facebookissa oma ryhmä nimeltä "Setanta ry". Facebookissa käydään epävirallista keskustelua ainejärjestön toimintaan, opiskeluun, tapahtumiin yms. liittyen.

http://www.facebook.com/groups/65623614408

Hallituksen jäsenet 2013

 • Jenna Sorjonen

  Puheenjohtaja

 • Tero Lempinen

  Varapuheenjohtaja

 • Veera Kangassalo

  Sihteeri

 • Riina Sinisalo

  Kulttuuri- ja työelämävastaava

 • Vilja Viita

  Tiedotusvastaava

 • Sofia Mursula

  Taloudenhoitaja

 • Violet Honkanen

  Tila- ja tapahtumavastaava

 • Eva-Riitta Antikainen

  KV-vastaava

 • Erkki-Ilmari Rajakoski

  Varajäsen

 • Taru Adler

  Varajäsen

Yhteydenotto: etunimi.sukunimi@helsinki.fi

Päivitetty 22.1.2013

Latin Boat

Party

Kaikki laivaan! Jo legendaariseksi muodostunut Latin Boat järjestetään muutaman kerran vuodessa ravintolalaiva Wäiskissä. Latinohittien tahdittama kesäfiilis on taattu vuodenajasta riippumatta!

Ilmoitamme setentan postituslistalla ja facebook-sivuilla tulevista juhlista.

Haalarimerkit

Hanki omasi ennen kuin ne loppuvat kesken!

Haalarimerkki Haalarimerkki

Hallituslista

setenta-hallitus@helsinki.xx

Sähköpostilista

setenta-ry@helsinki.xx

Korvaa 'xx' fi-tunnuksella

Blogi

Seuraa setentan blogia osoitteessa http://setenta-ry.blogspot.fi