LIITY RUPLAN

Rupla ry:n jäsenyys ei ole kaikille nykykielten laitoksen opiskelijoille automaattista, vaikka toisin voisi luulla. Jäseneksi täytyy ilmoittautua. Ruplaan toivotamme tervetulleiksi
a) kaikki Helsingin yliopiston nykykielten laitoksen nykyiset ja entiset opiskelijat (perustutkinto- tai jatkosellaiset, pää- ja sivuaineilijat)
b) laitoksen henkilökunnan edustajat
c) muilla perusteilla itsensä ruplalaisiksi kokevat ihmiset. Yhdistysrekisterin vahvistettua marraskuun 2007 ylimääräisissä jäsenkokouksissa muutetut säännöt Ruplan jäseneksi voi liittyä Helsingin yliopiston slaavilaisia kieliä, kirjallisuutta ja kulttuureita opiskeleva. Kannattavaksi jäseneksi voivat liittyä muut Helsingin yliopiston opiskelijat, jatko-opiskelijat, alumnit tai laitoksen henkilökuntaan kuuluvat.
Jäsenmaksua ei ole!

KUINKA PÄÄSEN JÄSENEKSI?
1) Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen ruplan-jasenet(at)helsinki.fi (korvaa (at)-merkkiyhdistelmä @-merkillä).
2) Kerro viestissä koko nimesi (sukunimi ja etunimet) ja kotipaikkakuntasi sekä se, tahdotko olla opiskelija- vai alumnijäsen (= entinen opiskelija), laitoksen henkilökuntaa vaiko kenties jotain muuta.
3) Halutessasi voit informoida meitä myös pääaineestasi, opiskeluvuosistasi, musiikkimaustasi, kennelnimestäsi ja ripsivärisi numerosta.
4) Mitään muuta ei tarvitse tehdä.

HUOM: Nämä ohjeet siis koskevat vain jäseneksi ilmoittautumista - sähköpostilistalle sinun tulee liittyä erikseen, jotta pysyisit myös perillä siitä, mitä järjestössäsi tapahtuu. Ks. ohjeet.

Miksi tahtoisin jäseneksi?

Entä jos en enää tahdokaan?

Jos olet jo hankkiutunut Ruplan jäseneksi, mutta jostain kummallisesta syystä tahdot erota järjestöstä, palaa edelliseen kappaleeseen ja lue se uudestaan ainakin kolme kertaa.

Taasko täällä? No, erotaksesi Rupla ry:stä riittää, kun lähetät aiheesta sähköpostia järjestön jäsenrekisterin ylläpitäjälle. Tehtävää hoitaa järjestön kulloinenkin sihteeri, ks. Hallitus.