Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki kasvitieteellisen puutarhan toiminnasta kiinnostuneet. Kasvitieteellisen puutarhan ystävillä on henkilöjäseniä ja yhteisöjäseniä. Yhdistys voi lisäksi valita kunniajäseniä.

Jäsenkortti ja jäsenedut

Yhdistyksen jäsenenä saat nimelläsi varustetun jäsenkortin, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn Kaisaniemen puutarhan kasvihuoneille ja Kumpulan puutarhaan. Jäsenkortilla saat myös 20 % alennuksen kasvihuoneiden myymälätuotteista (ei kirjoista).

Jäsenkortti on voimassa liittymisvuotta seuraavan vuoden maaliskuun loppuun. Jäsenyyden jatkuessa saat seuraavina vuosina jäsenmaksun maksettuasi jäsenkorttiisi vuositarran ilmaisemaan kortin voimassaoloaikaa.

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja retkiä. Tapahtumista saat parhaiten tietoa näiltä internet-sivuilta ja sähköpostitse tai postitse lähetettävistä jäsenkirjeistä. Myös Kaisaniemen kasvihuoneiden ilmoitustaululla on tietoa yhdistyksestä ja ajankohtaisista tapahtumista.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenmaksu henkilöjäseniltä vuodelle 2018 on 25 euroa, ja voit maksaa sen yhdistyksen tilille Ålandsbanken 660100-3349446. IBAN-muotoisena tilinumero on FI82 6601 0003 3494 46 ja pankin SWIFT-tunnus AABAFI22. Muista maksaessasi merkitä viestiosaan nimesi ja yhteystietosi m.l. sähköpostiosoitteesi sekä maksun aihe!

Kun maksusi on kirjautunut yhdistyksen pankkitilille, saat rahastonhoitajalta ilmoituksen jäsenkorttisi valmistumisesta. Mikäli asut pääkaupunkiseudulla, kortti on noudettavissa Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan lipunmyyntikassalta; kauempana asuville kortti toimitetaan postitse. Ennen jäsenkortin saamista voit käyttää jäsenmaksutapahtuman kuittia jäsenkortin sijaan.

Yhteisöjäsenen jäsenmaksu vuodelle 2018 on 60 euroa.

Lisätietoja yhdistyksen rahastonhoitajalta.

Sähköpostilista yhdistyksen jäsenille

Yhdistyksen jäsenposti pyritään lähettämään ensi sijassa sähköpostitse majordomo-pohjaisen postituslistan avulla. Kun sähköpostiosoitteesi liitetään listalle, saat englanninkielisen ilmoitusviestin osoitteesta majordomo @ helsinki.fi. Viestiin ei tarvitse reagoida mitenkään.

Jatkossa postituslistalta pääsee pois ja jäsenet voivat liittyä sille ilmoittamalla asiasta hallitukselle. Jäsenmaksunsa maksaneet uudet jäsenet liitetään kuitenkin automaattisesti postituslistalle maksun kirjauduttua (muistathan ilmoittaa s-postisosoitteesi!).