Nuorten Tutkijoiden Jaos

Seminar (in Finnish) info

Suomen psykologisen seuran Nuorten Tutkijoiden Jaos eli NuTu järjestää kevätseminaarin Kokemusten laadullinen tutkiminen psykologiassa tiistaina 28.5.2019 klo 17.00-19.20

Ilmoittaudu tästä linkistä. Tervetuloa!

9.5.2019

NuTu lunch meetings

Next lunch on the 5th of April at 1 o'clock at Il Trio (Mannerheimintie 63). Welcome!

Members of NuTu get together each month for lunch, typically on the first Friday of the month. Lunch location varies. The easiest way to get informed on NuTu activities and to keep track of the time and location of lunch meetings, is to join our mailing list. Welcome all!

1.4.2019

NuTu get-together

NuTu's first after-work get-together will take place at Bar Teos (Runeberginkatu 61) 12.3. from 17 onwards.

5.3.2019

NuTu's annual meeting

NuTu's annual meeting was held on 5th of December, 2018. Piia Turunen was selected as a chairperson and Viktoria Balla as a secretary.

6.12.2018

NuTu's annual meeting

NuTu's annual meeting was held on 19th of December, 2016. Soila Kuuluvainen was selected as a chairperson and Emma Suppanen as a secretary.

1.1.2017

Seminar (in Finnish) info

Suomen psykologisen seuran Nuorten Tutkijoiden Jaos eli NuTu järjestää kevätseminaarin otsikolla "Terapeuttiset huumeet?" keskiviikkona 20.4.2016 klo 17.00 - 19, jonka jälkeen on vapaamuotoista keskustelua ja seurustelua.

Seminaarin esitykset:

Markus Storvik: "Psykedeelit aivoissa". Storvik kertoo kuinka psykedeelien vaikutus syntyy ja mitä niiden vaikutuksista on selvinnyt viime vuosina. Storvik on farmakologian dosentti Itä-Suomen yliopistosta. Hä¤n on tutkinut keskushermostoon vaikuttavia aineita viidentoista vuoden ajan. Hänen väitöskirjansa käsitteli päihteiden vaikutuksia geenien luennan mekanismeihin. Viime vuosina hän on keskittynyt reseptoritason eroihin erityyppisillä alkoholisteilla.

"PTSD-potilaan kokemus LSD:n ja psykoterapian yhdistelmästä¤". Posttraumaattista stressioireyhtymää 10 vuotta sairastanut nainen kertoo kokemuksistaan LSD:n ja psykoterapian yhdistelmästä.‬

Marja Vihervaara: "Näkökulmia itsehoitoon ja päihdehäiriöihin". Marja Vihervaara on psykiatri, lääketieteellinen johtaja ja käytännön kliinikko, joka on viime vuosina keskittynyt aivojen sä¤hköisen toiminnan ilmiöihin.‬

Seminaarin paikka on vaihdettu suurempaan saliin, eli seminaari järjestetään Kruunuhaassa Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan kampusalueella osoitteessa Siltavuorenpenger 1B, sali 2 (K1 krs) Tilaisuuteen voi osallistua vain rajallinen määrä osallistujia, joten varmistat paikkasi ilmoittautumalla NuTu:n sihteerille Soila Kuuluvaiselle (sähköpostiosoitteeseen soila.kuuluvanen(a)helsinki.fi). Ilmoitathan Soilalle myös, jos oletkin estynyt saapumasta paikalle.

Tilaisuus on vapaamuotoinen ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille jatko-opiskelijoille sekä yliopiston henkilökunnalle ja muille tutkijoille. Tarjolla on pientä purtavaa ja viinitarjoilu.

31.3.2016

NuTu's annual meeting

NuTu's annual meeting was held on 10th of December, 2015. Mona Moisala was selected as a chairperson and Soila Kuuluvainen as a secretary.

11.12.2015