Muut edut HYT:n jäsenille

HYT:n jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän HYT:n jäsenlehden.

Lisäksi Tieteentekijöiden liitto julkaisee Acatiimi-lehteä yhdessä Professoriliiton kanssa.

 

Juhlavuoden kunniaksi HYT lahjoittaa jokaiselle jäsenelleen yliopistoliikunnan UniSportin kausikortin.

(Vaihtoehtoisesti voit valita myös Viikin monitoimitalo Oy:n jäsenyyden.)

Kausikortin voi lunastaa missä vaiheessa tahansa ajanjaksolla 2.1.– 31.12.2017. Jos sinulla on nyt voimassa oleva kausikortti, voit lunastaa kausikortin UniSportin normaalin käytännön mukaisesti 30 päivää ennen edellisen kauden umpeutumista. Voit itse valita 1kk, 4kk tai 12 kk kausikortin väliltä. HYTin etu on kertaluontoinen, joten jos et ole varma haluamastasi pituudesta, suosittelemme valitsemaan 12 kk kortin.

Saat kausikortin veloituksetta kertomalla UniSportin palvelutiskillä olevasi HYTin jäsen, sekä näyttämällä Tieteentekijöiden liiton jäsenkorttia ja yliopiston henkilökorttia/viimeisintä palkkakuittia.

Yliopiston työntekijät, joilla ei ole henkilökuntakorttia ja ei-palvelussuhteessa olevat (dosenttisopimuksen tehneet, apurahatutkijat tai muut vastaavat työhuoneen omaavat henkilöt, eläkeläiset) voivat käyttää yliopiston henkilökuntakortin sijasta tätä todistusta.

Jos et ole työsuhteessa tai affilioitunut Helsingin yliopistoon suosittelemme tarkistamaan, kuulutko mihinkään muuhun eturyhmään (Päätoiminen opiskelija (esim. amk); Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenet; Aalto alumnit; eläkeläiset (ei HY/Aalto), ja esittämään alennukseen vaadittavan todistuksen. KAIKKI HYTin jäsenet, myös yliopiston ulkopuolella työskentelevät ovat kuitenkin edun piirissä, jolloin edun saa kertomalla HYTin jäsenyydestä ja näyttämällä liiton korttia.

UniSport kausikortti-etu on henkilökohtainen. Myös kaikki uudet, vuoden 20017 aikana liittyvät, jäsenet saavat edun.

 Ole yhteydessä HYTin järjestösihteeriin jos ongelmia kausikortin saamisessa ilmenee.