Vihreän lohikäärmeen veljeskunta
Seikkailijoiden löyhä yhteenliittymä kaikkien jäseniensä eduksi

Vihreän lohikäärmeen veljeskunta on perustettu 8.7.6097 Schlüsselhofin kaupungissa, päivänä jolloin on kulunut täsmälleen kuukautta vaille kaksi vuotta siitä kuin Schloss Schlüsselin linna siirtyi omistukseemme. Veljeskunnan alkuna on pappi Nelsonin ehdotus jonka jälkeen enemmän tai vähemmän kiivaan keskustelun seurauksena päätettiin veljeskunta perustaa.

Veljeskunnan tavoitteena on luoda itsestään mahti joka turvaa kaikkien jäseniensä turvallisuuden ja jossain määrin myös näiden taloudelliset edut.

Jotta veljeskunta voisi toimia edes jotakuinkin yhtenäisesti on veljeskunnalle laadittu säännöt. Sääntöjen noudattamista valvoo veljeskunan johto joka on vastuussa Suurelle neuvostolle. Suuren neuvoston äänestyksissä kullakin henkilöllä on ääniä sen mukaan mikä hänen asemansa on veljeskunnan hierarkiassa.Hierarkian henkilöversio kertoo myös ketkä kaikki ovat jäseniä. Suuren neuvoston ensimmäinen kokous on myös pidetty.

Koska veljeskunnalla on tarkoitus kasvaa ja voimistua pyrkii se yhteistyhön eri tahojen kanssa. Samasta syystä se myös värvää uusia jäseniä sekä tarpeen vaatiessa myös palkkaa väkeä.

 

Veljeskunnan mahti ja sen kehitys.

Veljeskunnan toiminnan keskus on Schlüsselhofin kaupungissa oleva Schloss Schlüssellin linna.Sekä kaupunki että linna ovat veljeskunnan hallussa samoin kuin lähikylät.

Veljeskunnan kassaan kertyy seikkailujen tuottama kymmenys joka sitten käytetään sekä rakennustöiden että veljeskunnan varusväen aiheuttamiin kustannuksiin. Varusväen määrä nousi 60:stä 71:een. n. 11.3.6098.

Veljeskunta omistaa kolme laivaa (neljäs, eli Liikevoitto on oikeastaan Nelsonin, puosun ja förstin yhteiyritys). Ensimmäinen veljeskunnan laiva oli Tasapaino (, nopea merirosvolaiva tämän jälkeen laivastoomme liittyivät Kananlento (21.1.6098) ja Libresse (18.2. 6098)

 

Veljeskunnan maineteot: Iggwilvin aarteen löytäminen Bisselin rajakreivin toimeksiannosta. Furyondyn varoittaminen Iuzin joukkojen hyökkäyksestä. Furyondoin suurmarsalkka ??? pelastaminen temppelin uumenista. Sekä vähäisimpänä orjakauppiaiden hätyyttäminen Wild Coastin eteläosissa. Tietysti monet saattavat laskea porukan aikaisempienkin toimien ansioita veljeskunnan kontolle, mutta varsinaisesti veljeskuntaa ei ollut perustettu ennen Iggywilvin aarretta etsinyttä retkikuntaa.