Schlüsselhofin uutiset

  loppuvuosi 6097

toinen numero

Schlüsselhofin miliisi perustetaan. Miliisi kootaan Schlüsselhofin läänityksiltä niin, että kustakin maatalosta miliisiin kuuluu 1 henkilö. Myös kaupungissa asuvilla on vastaavat miliisivelvoitteet. Miliisin perustamisen tarkoitus on vahvistaa seutukunnan puolustusta. Toistaiseksi miliisin velvotteisiin kuuluu vain ja ainoastaan viiden päivän kuukausittainen aseharjoittelujakso. Jokainen miliisiin kuuluva saa itselleen keihään ja rautavahvisteisen puukilven. Lisäksi ne miliisiin kuuluvat jotka omistavat jousen saavat 10 nuolta kukin. Harjoituksia ei järjestetä kylvön tai sadonkorjuun aikana.

Lisää menestystä Vihreän lohikäärmeen veljeskunnalle. Iggwilvin aarretta Bisselin rajaruhtinaan toivomuksesta etsinyt retkikuntamme palasi linnalle mukanaan sekä hurjia juttuja että myös kosolti maallista mammonaa. Retkikunnan menestys tietää myös Slüsselhofin läänityksen asukkaille verovapauden jatkumista vuoden 6098 kesään saakka.


 

 

 

 


Ulkomailla on tapahtunut:

Kaukana idässä Solanar-meren ranikolla olevissa valtakunnissa on levottomuuksia. Tarkemmati tiedot puuttuvat. Lisäksi Pomarjin suunnalta kuuluu huhuja örkkilaumoista.

Markkinat ja Suuret Turnajaiset!

Schlüsselhofin kaupungissa järjestetään ensimmäiset Schlüsselhofin syysmarkkinat ja niiden yhteydessä pidetään turnajaiset.

Läänitysten vastaavana viranomaisena toimiva Zilchuksen lama Nelson on julistanut päivät 5.11-10.11 Schlüsselhofin avointen markkinoiden pitopäiväksi.

Markkinoiden yhteydessä pidettävät turnajaiset ovat tarkoitettu kaikelle väelle. On painia, on jousiammuntaa miekkailusta ja ratsumiestaisteluista puhumattakaan. Jokaisessa lajissa voittajille on luvassa runsaita palkintoja ja läjäpäin mainetta.

 


Metsät eivät ole täysin turvallisia

Vaikka veljeskunta on tehnyt lähitienoon metsiin seutua turvallisemmaksi tekeviä metsästysretkiä ei tämä kuitenkaan ole tehnyt metsiämme turvalliseksi. Metsästäjät ovat löytäneet muun muassa ogrejen jälkiä. Metsässäkulkijoita kehotetaan varovaisuuteen ja kaikenmoisista hirviöistä tulee ilmoittaa linnalle jotta metästysretkikuntamme tietävät lähteä jahtiin.

 

Nelsonin kauppakompanja ilmoittaa

Nahkavaatteita ja turkistuotteita 10% alennuksella markkinoiden ajan.

 

Esilinnan paalutukset valmiina

Esilinnan rakennustyöt ovat vamiit.