Schlüsselhofin kaupunki
kehittyvä keskus keskellä metsää

Schlüsselhof on nuori, mutta sitäkin vireämpi kaupunki jonka synnylle ratkaiseva tapahtuma, eli Schloss Shlüsselin linnan omistajanvaihdos tapahtui 27.7.6095. Tästä alkoi seudun kehitys. Jo vuoden kuluttua linnan valtauksesta oli linnan liepeille kehittynyt vilkas kylänen, joka sai pitkälti elantonsa linnan laajennusten tarjoamista töistä.

  Ensimmäisen kaupan alueelle perusti Nelson jo syksyllä 9095 (aluksi kauppa kävi vaatimattomasti vankkurinlavalta). Pian tämän jälkeen syntyi myös ensimmäinen majatalo. Kahden vuoden kuluttua vallanvaihdosta linnan ja sen lähiympäristön asukasmäärä on kasvanut noin viidestäkymmenestä yli kahteensataan henkilöön. Eikä ole mitään syytä epäillä etteikö kasvu jatkuisi.

asemakp.gif (12471 bytes)

Yllä oleva kaupungin asemakaava kuvaa kaupunkiamme sellaisena kuin se näytti 4.5.6097. Tosin sillä varauksella, että linnan laajennusten teko oli vielä kesken ja Zorbaksen palatsin rakennustyöt olivat vasta alkaneet. Jesuksen koulu on juuri valmistunut.

Kaupunkiin on myös rakenteilla suuri määrä uusia asuntoja. Enää ei tarvitse käyttää ensimmäistä puolta vuotta asunnon rakentamiseen, vaan voit heti keskittyä ansiotyöhön tai liike-elämään.

 

 

 

Kaupunki lukuina keväällä 6098:

Kaupunkimme on Schloss Shlüsselin linnan hallitsijoiden alamainen ja kaupunkia koskevissa asioissa lähin viranomainen on linnan vouti Tharrak Fasoul. Varsinaisina hallitsijoina kaupungillamme on joukko menestyneitä seikkailijoita joiden joukkoon myös linnanvouti kuuluu. Varusväkemme ja ennen kaikkea hallitsijoidemme taidot takaavatkin hyvän turvan kaikkia ajateltavissa olevia uhkia vastaan. Kaupunkimme on siis sekä turvallinen, että kaikin puolin   erinomainen paikka aloittaa uusi elämä. Verovapaus ja kilpailun vähäisyys ovat oiva lähtökohta kaikenmoiselle liiketoiminnalle. Lisäksi maanviljelystä harkitseville kaupunkimme lähikylät omaavat erinomaisia mahdollisuuksia alkaen laajoista vapaista alueista päätyen jopa druidilliseen apuun.

Jos vielä epäröit, niin tutustu kuvalliseen esitteeseemme kaupunkimme nähtävyyksistä tai vastaavaan esitteeseen kaupungissamme tarjolla olevista palveluista.

Lisätietoja kaupungistamme ja sen mahdolisuuksista saa mm.