kebutton.jpg (1319 bytes)
Zelgadis
Zelgadis lukuina
Hahmo luotu:10.2.2000
Kuollut 30.8.2000 
Henkiin 9.9.2000
 
voima 12
älykkyys 13
viisaus 10
ketteryys 16
kunto 10
karisma 13
 
hiparit 19
ac 1
 
ikä:28 
paino:
pituus: 
Align: CG
taso:7/6
tienatut expit: 54.776/59508

 
Zelgadiksen talo Schlüsselhofissa

Pelaaja: 
Simpi
sampo@haarlaa.fi


 

zelga.jpg (10052 bytes)

Zelgadiksen ollessa nuori hän elätti itseään tekemällä temppuja sirkuksessa (simppeleitä mutta lapset tykkäsivät). Luonnollisestikaan homma ei elättänyt ja niinpä Z oli kovin katkera kovalle maailmalle.

Kaikki muuttui kun hän tapasi juopuneen seikkailijan, joka Zelgadiksen ammatin kuultuaan nauroi räkäisesti ja paiskasi Zetan päähän pussillisen ylijäämä valuuttaa todeten ‘sirkuspellenä ei elä’.

Tästä valaistuneena Z päätti vaihtaa ammatin opit hyödyksi ja rupesi kiertämään ovelta ovelle, keskellä yötä luonnollisesti. ‘Vapaaehtoisilta avustajilta’ oli myös hyvä ottaa hieman muistoja.

Vuoden päivät Z elikin yltäkylläisyydessä kunnes maa rupesi polttamaan jalkojen alla. Mitäpä tuosta, eikun kaupunki vaihtoon. Näinä päivinä Z rupesi treenaamaan magia taitojaan, sillä sirkuksen väripallot ja savupilvet eivät veisi pitkälle.

Vuoden kuluttua oli kaupungin vaihto taas edessä. Tultuaan Stoinkiin hän törmäsi haltiaporukkaan joka oli lähdössä tutkimaan erästä kanjonia. Heillä oli pulaa maagista joten Z tietysti esittäytyi aivan liian kovaksi kuin oikeasti oli. Tästä riemastuneena porukka tietysti palkkasi Zelgadiksen heti.

Noin viikon kuluttua retkikunta ei ollut kohdannut mitään vaarallista ja niinpä Zelgadiskaan ei ollut joutunut esittämään maagisia taitojaan. Vaaraton reissu ei tietenkään tuonut rahaa joten kun retkikunta törmäsi lupaavan näköiseen luolaan niin sinnehän oli mentävä.

Valitettavasti luola oli mustahaltioiden koti ja tunnetusti he eivät pidä vierailijoista. Joten kun retkikunta marssi väijytykseen, Z päätti juosta läheiseen käytävään pakoon. (jota vartioinut drow päätti pienen loitsun jälkeen että Z oli hänen paras kaverinsa).

Hän ei tässä välissä viitsinyt jäädä kertomaan muille että hän ei osannut ensimmäistäkään taisteluloitsua..............

(Tämän jälkeen Zelgadis aika kirjaimellisesti törmäsi muuhun ryhmään)