kebutton.jpg (1319 bytes) 

Stagger Lee

Stagger lukuina

Hahmo luotu:17.12.1997
kuollut: 30.6.1999
henkiin 30.6.1999
kuollut 29.8.2001
henkiin: 12.9.2001
 
ikä:26 (26.2.6072)
paino: 80kg
pituus: 180cm
voima 9
älykkyys 7
viisaus 19
ketteryys 12
kunto 7
karisma 11
 
hiparit 35
ac -2
taso:8
tienatut expit: 142.814
Align: CN
 


"It was back in '32 when times were hard He had on a Cold .45 and a deck of cards Stagger Lee"

Näin alkaa Nick Caven biisi 'Stagger Lee'. Meidän Staggerimme on kuitenkin huomattavasti mukavampi kuin kaimansa, joskin hänkään ei pidä baarimikoista ja omistaa korttipakan, joka on vajaa koska joutui käyttämään kerran yhden kortin kirjoittaakseen siihen viestin muulle porukalle, sekä vanhan stetson hatun.

Stagger on syvästi uskonnollinen mies, siitä voit lyödä vetoa. Hän on valmis uhkapeliin aina tilaisuuden koittaessa, vaikka voitto mahdollisuudet olisivat heikot, onhan kyse Jumalan palvelemisesta. Tosin, henkeään hän ei tahdo pistää peliin, sillä eihän Jumalalla ole käyttöä kuolleille papeille, paitsi ehkä pelimerkkeinä. Kirkon sisäisissä piireissä Stag kuuluu tuuri/pelaamis ryhmään, eikä suinkaan riskiryhmään (Ryhmien välinen kiistely jatkuu kirkkokunnan sisällä ja noppia heitellään, arpoja arvotaan, tikkuja vedetään, kortteja jaetaan, jne.).

Elämänsä aikana Stagger on kokenut kaiken ja on valmis kokemaan lisää, jos Luoja suo ja Onni on matkassa. Lisätäkseen onnea on hän saanut haltuunsa "Luck Stonen" ja silloin tällöin Jumalan (tai jonkin(=GM)) suoman Pipon(=lakki=luck). Tärkeintä on pelaaminen ja riskin ottaminen. Riskin ottamisessa pitää kuitenkin pitää rajansa sillä kuollut ei riskejä ota ja tästä johtuen Stag tyytyy normaaliin papin rooliin eikä tee juuri muuta kuin parantelee rikkoutuneita taistelijoita, sekä löy vetoa heidän tappeluidensa tuloksesta muiden sivustakatsojien kanssa.

Saatuaan rakennettua  kaupunkiin rukoushuoneen on hän hankkinut avukseen kolme nuorta apupappia (Bill Blake, Alice ja Richard Slade). He auttavat häntä rukoushuoneen ylläpidossa ja aina lähtiessään seikkailuun hän ottaa heistä yhden mukaansa jotta tämä näkisi maailmaa ja oppisi. Stagger kokee olevansa vastuussa apupappiensa uskonnollisesta koulutuksesta ja hyvinvoinnista, jopa liiankin kanssa kun pyrkii suojelemaan heitä seikkailuilla ollessa liioilta riskeiltä.

Suurena haaveena Stagerillä on rakentaa kokonainen kaupunki, vaikka keskelle aavikkoa, joka olisi omistettu Jumalan kunnioittamiseen.