kebutton.jpg (1319 bytes) 

Sirdis
Sirdis lukuina
Hahmo luotu:10.7.1996
kuollut: 30.6.1999
henkiin 30.6.1999
 
voima 12
älykkyys 10
viisaus 17
ketteryys 13
kunto 16
karisma 10
 
hiparit 50
ac 0
 
ikä:37
paino:
pituus:
Align LN
 
taso:7
tienatut expit: 63260

SIRDIS McTEAGAL
Sirdis on kotoisin pohjoisen karuilta lakeuksilta. Sirdis itse oli laiskemmanpuoleinen nuorempana. Tämä aiheutti hieman ongelmia yhteiskunnassa joka arvostaa raakaa voimaa. Väkivalta sinänsä ei tuottanut mitään moraalisia ongelmia, mutta siihen tarvittava aktiviteetti aiheutti Sirdisin mukaan liikaa vaivaa.
Pysyäkseen yhteiskunnan jäsenenä hän otti osaa satunnaisiin ryöstöretkiin. toisten klaanien alueelle.
Eräällä tällaisella retkellä he törmäsivät pappiin joka ei pannut vastaan. Kun he kysyivät eikö mies pelännyt kuolevansa pappi vastasi "Jos hän kuolee niin hän kuolee, kaikki on kuitenkin säädetty etukäteen" Moinen fatalismi miellytti porukkaa ja he ottivat papin mukaansa.
Pappi paljastui Lendorin papiksi. Puhuttuaan uskostaan Pappi sai Sirdiksestä innokkaan kuulijan. Häntä miellytti usko siitä että jossain hänen kaikki toimintonsa oli ennalta määritelty. Sirdis sai puhuttua papin vapaaksi ja kun mies lähti etelään, lähti hän mukaan.
 
Valmistuttuaan pappisseminaarista. Sirdis lähti etsimään muita joita usko kiinnostaisi. Lendorin papit eivät käännytä ihmisiä tulisieluisilla puheilla, vaan he etsivät ne henkilöt maailmasta jotka haluavat Itse liittyä uskonnonharjoittajaksi.