Nelsonin kylpylä
Hemmoittele itseäsi.

Nelsonin kylpylä tarjoaa palveluja vaativampaankin makuun. Schlüsselhofin kaupungin paras ja ainoa kylpylä tarjoaa monipuolisia kylpyläpalveluja kohtuuhintaan. Tarjontaa löytyy sekä tavallisille kylpyläasiakkaille että luxusta haluaville.

Kylpylässä on 4 allasta.

1. suuri keskiallas. Halkaisijaltaan reilut 13 m. Keskiallas on  kylpylän ydin. Altaassa on useita eri syvyisiä alueita ajatellen eri rotuisten asiakkaidemme viihtyvyyttä. Täällä voi hobittikin löytää itselleen sopivan paikan, eikä suurempiakaan kulkijoita ole unohdettu. Altaan keskellä on neljä pienehköä tasannetta joihin on laitettu tarjolle yleisimpiä virvokkeita. Huoltohuoneen alla olevasta "pannuhuoneesta" lähtevät putket lämmittävät keskialtaan veden mukavan lämpämäksi.

2., 3. ja 4. Yksityisaltaat. Yksityisallas 1. on yleensä varattu kuumavesikylvyistä nauttiville. Pientä lisämaksua vastaan tarjolla oleva kuumavesikylpy on erityisen rentouttavaa ja Nelson susitteleekin sitä kaikille. Huoneessa on myös hierontapöytä sekä pieni seurustelunurkkaus. Yksitysaltaat 2 ja 3 ovat varattuja vaativimmille asiakkaille. Altaisiin saa valitttua veden oman toivomuksen mukaan. Kylpylän valikoimissa on 23 erilaista kylpyhajustetta, 4 kylpysuolaa sekä useita muita eksoottisia lisiä. Hieronta ja jopa eksoottinen hieronta Ruusutarhan neitojen toimesta kuuluvat tietysti tarjontaan. Veden lämpötila sääädetään aina asiakkaalle mieluisaksi ja kylpykokemuksen yhteydessä on mahdollista tilata aterioita, juomia tms. suoraan Vihreän lohikäärmeen majatalosta.

Yksityisaltaiden käyttäjien tulee muistaa varata altaansa ja mahdolliset lisäpalvelut ajoissa jotta voisimme varmistaa, että asiakkaamme kaikki tarpeet tulevat tyydytettyä.

Huom: Kylpylä on vielä rakenteilla. Arvoitu avajaispäivä on 15.6.6098. Kylpylä kuuluu Nelsonin kauppahuoneeseen.

kylpyp.gif (9926 bytes)

Kylpylän julkisivu.

Kylpylän pohjapiirros :kylpy.gif (39071 bytes)

Materiaaleista. Sekä kylpylän seinä että lattiapinnat ovat *-kiveä joka luo viihtyisän ilmeen koko tilalle. Kaikilla seinillä on metrin levyinen "raita" johon on maalattu kylpyläaiheisia maalauksia. Tilan valaistus on hoidettu esineisiin sidotuilla valoloitsuilla. Jos asiakkaat halkuavat rodullisista tai muista syistä hämärämpiä oloja niin osa valoista on peitettävissä (osa valoista on vedenpinnan alla).

Henkilökunta: 2 vahtia, 3 pesijää, 2 hierojaa, 2 "palvelijaa", juoksupoika ja kylpylämestari (joka mm. tekee yksityisaltaisiin tuoksusekoitteet ja annostelee hajusteiden määrät). 

Kylplän rakennuskustannukset ovat 3500gp:tä ja ne on maksettu.

Lisäksi kylpylään on hankittu n. 500gp:n edestä kalusteita ja erilaisia kylpyvälineitä, kylpyvaahtoja, kylpysuolaa, hajustettuja saippuoita yms.