Nykyhahmojen kuvagalleria
by Petri Hiltunen

kebutton.jpg (1319 bytes)

Kuvista klikkaamalla suurempaan versioon

jercatp.gif (3203 bytes)

Edessä Jerkov, urhea soturi, joka vain harvoin jättää vaarallista paikkaansa joukon viimeisenä. Entisenä menestyksekkäänä (lue: elää vielä) palkkasotilaana hänen suosikkitaktiikoitaan ovat hyökkäys selustaan, piiritys sekä väijytys. Noista ajoista saakka hän on aina tukenut anteliaasti paikallisia tislaamoja. Nykyään Jerkov on osittain siirtynyt raaempaan toimintaan - pankkiiriksi. Ennen sentään nyljettiin vasta kuoleman jälkeen. Tunnuslauseena on "Naiset ja lapset ensin".

Taempana lepäilee vasta viisivuotias lapsukainen, vihreä lohikäärme Catbreth, josta tuli maagisen kepposen ansiosta hyvä. Vaikka kokoa onkin kuin hevosella, ei kestävyyttä ole vielä yhtä paljon. Mutta odotetaan vain pari sataa vuotta...

Diamonds are the Dragons best friend

rogtyrp.gif (2971 bytes)

Vasemmalla Roger, metsämies, "luomurankkuri". Kaiken mitä hän omistaa hän kantaa mukanaan. Mukana myös luonnonmukainen haju ja luonnottomat voimat. Oikealla Thyril ("Tyrä", kuten muut häntä kutsuvat), nuiva mutta ylimielinen haltijamaagi, joka aina jaksaa valittaa muiden habituksesta.

parip.gif (3380 bytes)

Filemon, myös huvi hovimaagiksi kutsuttu. Hyvin charmantti ja hyvä-kuntoinen nuorimies, mukana myös maagiopistonsa soutu- ja rugbyjoukkueissa. Valitsi maagin uran koska se on siistiä ja helppoa sisätyötä?

Vähäisemmän aatelissuvun nuorempi vesa, joka maailmalta palattuaan maksoi sukukartanon velat.

Leila, paremmin tunnettu Caritana, edellisen tuore aviovaimo. Perinteinen seikkalijatar, kaunis, määrätietoinen ja kunnianhimoinen. Käsissä kauniit pitkät kynnet...

shap.gif (3929 bytes)

Sharnwyz, varas eh, siis taistelija! Luopio-mustahaltija, joka ei pidä syvistä luolista ja pelkäsi hämähäkkejä. Ensimmäisen jättiläishämähäkkejä vastaan käydyn taistelun jälkeen tilanne muuttui. Pukeutuu normaalisti sangen peittäviin vaatteisiin, ja pelottelee tuntemattomia esittämällä seitsemän hunnun tanssia.

ermysp.gif (3666 bytes)

Ermys, druidi, joutuu aina luontokappaleiden väkivallan uhriksi. Kuvassa hänen kimppuunsa on käynyt julma koivu. Ermys ei koskaan kavahda taistelusta, ja niinpä hän lienee porukan paikatuin jäsen. Myös hänen luottamuksensa erilaisiin luontokappaleisiin on vankkumaton - huolimatta siitä, että yleensä kaikki kohtaamiset päätyvät druidimme tappioksi. "Uteliaisuus se kissan tap..."

 

zelga.jpg (10052 bytes)

Zelgadis. Joukkomme uusimpia jäseniä. Innokas jaunttaaja jonka pyrkimys tappamiseen ja ahneus aareisiin tekevät hänestä mitä luultavimmin vainaan. Ja luultavasti vieläpä useamman kerran.