Kaylan 

Hahmo luotu: 

voima 17 
älykkyys 9 
viisaus 8 
ketteryys 17 
kunto 12 
karisma 9 

hiparit 41 
ac -3 
ikä: 151 v.  (21. 2. 5947) 
 

paino: 
pituus: 
taso: 6 
tienatut expit: 56272 Pelaaja:
Simpi
sampo@haarlaa.fi

 
Kaylan syntyi Geoffissa. Jo nuorena hänellä oli suuri tarve vaellella pois tutusta ja turvallisesta kotiympäristöstään, joutuen moniin ongelmiin. Monien muiden haltioiden harjoitellessa musiikkia, taiteita ja muuta mieltä ylentävää, Kaylan keskittyi mielessään kaukaisiin maihin joihin tulisi vielä matkustamaan. Kovalla vaivalla Kaylanin vanhemmat saivat kuitenkin upotettua jonkinlaisen yleissivistyksen hänen päähänsä.
 
Täysi-ikäisyyden lähestyessä Kaylan oli jo kolunnut kaikki paikat sadan virstan säteellä mutta nälkä kasvoi syödessä. Viimeinen niitti oli vanhempien jatkuva valittaminen paikoilleen asettumisesta, jolloin Kaylan pakkasi tavaransa ja lähti kirjaimellisesti kävelemään.
 
Aikansa käveltyään hän tuli Dreadwoodiin josta hän löysi entisen bandiitti päällikkö Manfred Calebin. Manfred oli hieman kummallinen tapaus jonka ystävä piiriin kuului muun muassa Shaggrudd niminen puoliörkki, druideja ja kääpiöitä. Kaylan jäi Manfredin luokse useaksi vuodeksi ja sai kullanarvoista oppia taistelutaitoihinsa.
 
Veri veti kuitenkin vaeltamaan joten Kaylan värväytyi laivaan Gradsulissa ja matkusti Monmurgiin. Omien sanojensa mukaan hän matkusti jopa Amedion viidakkoon asti. Usean vuoden kestäneet matkat veivät hänet aina Oljattin merelle asti, jonka jälkeen Kaylan lähti takaisin, työskennellen niin henkivartijana kuin tarjoilijana jotta rahat eivät olisi loppuneet kesken.
 
Chatholdista hän pääsi laivan avulla jälleen Gradsuliin. Manfred oli vielä elossa, kuten myös Shaggrudd ja vietettyään muutaman kuukauden Dreadwoodissa hän lähti jälleen pohjoiseen.
 
Celenessä han sai yksinkertaisen mutta hyvin palkatun tehtävän. Hänen pitäisi viedä viesti eräälle Kauniille Shlüsselhoffiin ja toinen Crockportiin.
 
Saavuttuaan Shlusselhoffiin Kaylan sai tietää että kaupungista oli lähtemässä retkikunta pohjoiseen tutkimaan huolestuttavia uutisia Yuzin joukkojen liikkeistä. Kaylan päätti liittyä seuraan ja todistikin että vuosien vaellus vaarallisilla alueilla oli koulinut hänestä kovan liittolaisen.


Kaylan.jpg (21509 bytes)