kebutton.jpg (1319 bytes)

Sir Jesus

Jesus lukuina

Hahmo luotu:7.5.1997

ikä: 28v (6.Needfest 6070)
paino: 58kg
pituus: 167cm
 
voima 11
älykkyys 15
viisaus 11
ketteryys 16
kunto 18
karisma 10
 
hiparit 39
ac 2
taso:9
tienatut expit:142.436
Align: LG

hänellä on oma asuntonsa koulun kupeessa. Ja hieman omaisuutta.

Jesus on myös harras Plothuksen palvoja.


Pelaaja:
Marko Kivelä
mtkivela@cc.helsinki.fi

Jesus rohkea. Jesus on luottavainen. Jesus auttaa pulassa ja Jesus pelastaa. Maagi ja hyvä sellainen (ei niinkään taidoiltaan). Uskoo oikeudenmukaisuuteen ja hyvyyteen. Järjestys on hyvä ja lait pyhiä. Muutenkin Jesus on hyväuskoinen hölmö, tosin onnekas sellainen mitä todistaa temppeliseikkailun päätteeksi saatu aatelisarvo (Trommelin pelastaminen).

Jesuksen luonnetta voitaisiin kuvata seuraavien esimerkkien kautta:

1. Jesus saapuu kaupunkiin jossa jalaton mies kerjää sanomalla: "herra, antakaa almu köyhälle seikkailijalle joka on ihan poikki."
"Valitettavasti minulla ei ole enempää kuin kymmenen platinaa mukanani. Riittääkö se?" kysyisi Jesus. Samalla hän harkitsisi vakavasti, että pitäisikö hänen kutsua tuo entinen seikkailija linnalle jossa hän voisi kustantaa tämän jalkojen parantamisen, sillä seikkailijoiden tulee pitää yhtä. Jesukselle ei juolahtaisi mieleenkään, että kerjäläinen tuskin on seikkaillut muuten kuin jonkin rosvoporukan matkassa.

2. Seikkailijaporukka pysähtyy ennen käytävänmutkaa ja katsoo epäluuloisena lattiaa jossa saattaa olla läjäpäin ansoja, sillä linnan tms. jo tutkituista alueista tiedetään, että linnaherra on ihastunut mitä iljettävimpiin ansoihin. Ja saattaahan olla, että paikan puolustajat ovat väijyksissä mutkan takana. Taistelijamme pysyvät tuskin jaloillaan joten Jesus ilmoittaa muitta mutkitta. "Minä voin mennä tutkimaan..."

Jesus on  ottanut itselleen myös jalon tehtävän. Hän on perustanut kaupunkiimme koulun ja uutislehden. Hän siis toimii eräänlaisena kansankynttilänä tuodessaan sivistyksen valoa kaupunkilaisten valjuun arkeen.

Jesuksen tarina kertoo hieman tämän miehen taustasta ja kenties auttaa hieman ymmärtämään häntä.