kepeli
hahmojen esittelyt

Filemon

of Marashville

Mittatietoja:

Ikä: 28
Pituus: 180 cm
Paino: 72 kg
Silmät: siniset
Hiukset: tummat

Voima 13
Äly 14
Viisaus 11 
Ketteryys 12
Kunto 15 (16)
Karisma 17

AC 5
Hiparit 29
Taso: 7
Align.: N/N

Hahmo luotu: 18.4.1996
kuoli 8.8.2001 
henkiin 8.8.2001


Pelaaja:
Paula Kouki
Filemonin käyttöohje
Filemon on köyhtyneen aatelissuvun nuorempi poika, joka lähti kattotiiliä ja tupajumeja myöten pantatusta kotikartanostaan Greyhawkiin etsimään onneaan. Useita vuosia Filemon opiskeli magiaa, joskin hänen suurimmat opiskeluaikaiset saavutuksensa liittyvät suorituksiin maagicollegen soutujoukkueessa ja Greyhawkin kapakoissa. Opintojaan Filemon rahoitti työskentelemällä setänsä omistamassa sekatavarakaupassa. 

Filemonin onni kääntyi hänen tavatessaan nykyisen seurueensa. Vähitellen köyhä nuorempi poika vaurastui ja löysi myös elämänsä naisen: kauniin Caritan. Voidakseen tarjota Caritalle tämän arvoisen aseman Filemon järkytti koko sukunsa ja etenkin isoveljensä maksamalla kotikartanonsa velat ja lunastamalla kartanon sekä sen maat itselleen. Hyväntahtoisena miehenä Filemon salli kuitenkin veljensä Gerardin perheineen jäädä kartanoa hoitamaan. 

Caritan toivomuksesta nuoripari hankki myös talon Greyhawkista, jossa he enimmäkseen oleskelevat, maaseudun rauha kun ei ole oikein kummankaan mieleen. Schlüsselhofin vierailuja varten on rakenteilla komea metsästysmaja lähelle linnaa. 

Filemon on myös Vihreän Lohikäärmeen veljeskunnan seikkailujen uskollinen muistiinmerkitsijä, joka korvaa mielikuvituksella sen, minkä muut jättävät kertomatta.

Tarkempia 
tietoja 
Filemonin 
ja Caritan
omistuksista

Filemonin ja Caritan hääkuva

Filemonin 
omaelämäkerta