kebutton.jpg (1319 bytes)

Evp-osasto
Eli eläkkeellekin voi jäädä

Zeus 

Legendaarinen Rakkaudenjumalan pappi. Menettänyt enemmän jäseniä kuin keski-ikäinen trolli. Kohdannut vampyyrejä ja kaikkea muuta pahaa ja se on tosiaankin usein myös näkynyt Zeuksessa. Kuollut kolmasti ja tappanut useammin. 

Silver Leaf

Maagi/lukkoseppä joka tunsi arvonsa ja tiesi mikä osuus aarteista kuuluu hänelle. Persoona, jonka eläkkeellejääminen oli kuitenkin harvinaisen tyylikäs. Elää metsässä, juo haltiaviiniä ja pitää hauskaa.

Raivo Rautaharkko

Pikkurosvo Greyhawkissa. Uranvalinta hieman outo, sillä kääpiörosvot ovat harvinaisia.

Sharkar

Viemärirotta, joka uskoo sääntöihin, varsinkin niihin, jotka sallivat hänen satuttaa toisia. Luonee omaa viemäri-imperiumiaan Dyversin alla.

Tharrak Fasoul

Linnamme vartioston päällikkönä toimiva Tharra on kerran kuollut trollien toimesta joten saas nähdä kuinka hän suhtautuu Riveniin kun näkee tämän. Urhea sekarotuinen taistelija (puoliörkki)

Försti

Laivamme kapteeni (suuremman). Tätä nykyä toimii merenkulkualalla eikä seikkaile enää tarpeettomasti.

Merssi Kokkarnuhja

Jossain vaiheessa pappisopintoja jatkamaan lähtenyt puoliörkki-rumilus ei vain palanut joukkoomme. Majailee jossain Greyhawkin tietämissä.

Farin Bal

Urhea naistaistelija, joka ei totisesti väistänyt taisteluja. Kapakkaisottelijoiden painajainen, sillä onhan raavaalle karjulle häpeällistä saada selkäänsä naiselta. Kuollut, mutta Helgan myöhemmin henkiinherättämä.

Robin Woods

Rincewindin talon vartijoiden päällikkö. Lisääntyy porttolasta ostamansa vaimon kanssa ja etsinee yhä edelleen metsäänsä, jonka hän kadotti kauan sitten.

Indigo

Druidinaikkonen, joka käväisi porukan kanssa Dyversin lähistöllä olevilla soilla. Vaeltelee luultavasti vieläkin siellä.

Saltarello

Tutustui vanhaan kaartiin temple of the elemental evilin sisuksissa. Nirppanokka paladin, jonka mielestä edes vanha kaartimme ei vaikuttanut tarpeeksi nuhteettomilta.
 

Lisäksi joukko muita nimettömämmiksi jääneitä seikkailijoita. Nimeltä mainittakoot Judy Garland ja Folius Binacci.