Acrenas

Hahmo luotu: alkukesä 2002

LG

voima 16
älykkyys 11 
viisaus 17 
ketteryys 17 
kunto 12
karisma 8 

hiparit 27 
ac 1
ikä: 


paino: 
pituus: 
taso: 4 
tienatut expit: 5225Pelaaja:
JP

Acrenas syntyi yhteen Vesve Forestin haltiayhdyskuntaan. Syntynyt poika kuului siihen haltiaväestöön josta ei normaalisti puhuta ulkopuolisille. Huonotapainen ja ei kovin kirkas älyltään.

Acrenas osoitti kuitenkin luontaista taipumusta jousenkäyttöön, joten militian jäsenenä. Yuz'n joukkojen aloittaessa riehumaan Acrenaskin liittyi tiedustelupartioon, maanpuolustuksellisen hengen elähdyttämänä. Eipä aikaakaan kun Acrenaksen tiedustelujoukko törmäsi väkivaltaista tiedustelua suorittavaan örkkijoukkioon. 
Örkkejä oli vähemmän mutta he olivat kokeneempia sotilaita, joten yhteenotosta ei selvinnyt kuin pari haltiaa elossa, näiden joukossa Acrenas.

Pari muuta haavoittunutta lähtivät takaisin kertomaan tapahtumista, mutta Acrenas lähti etsimään tilaisuuksia auttaa muita pahuuden uhan alla eläviä puolustamaan asuinaluettaan tunkeutujilta. Toimittuaan jonkin aikaa guerilla-tehtävissä, hän kuuli Vihreän lohikäärmeen veljeskunnan toimista pohjoisessa. Acrenas lähti etsimään meitä tarkoituksenaan liittyä, mutta porukka oli ehtinyt jo lähteä takaisin etelään.

Acrenas lähti myös etelään, porukan perään Matkalla hän kuuli että ko. porukka etsi aseurhoja temple of elemetal evilin puhdistukseen.

Matka kesti Acrenakselta kuitenkin liian pitkään ja Temppeli ehdittiin puhdistaa. Lannistumatta Acrenas lähti Lyshelhofiin (???), jossa kyseiset sankarit kuulemma asustivat. Sieltä hän vihdoinkin pääsi liittymään Vihreän Lohikäärmeen veljeskuntaan, ja siten vihdoinkin saa mahdollisuuden mitellä voimiaan pahuuden joukkoja vastaan.

Verrattuna joihinkin hahmoihin, Acrenas käyttäytyy paremmin, mutta antaa itsestään huonomman ulkokuvan kuin Tyrill. Brynhilde, on lähempänä Acrenasin luonnetta, mutta Acrenas on sentään vähän fiksumpi, mutta ei paljon. Lähinnä luontainen refleksinomainen
selviytymistaito pitää häntä hengissä