Humanisti verkkolehti Päärakennuksen edessä
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta Palaute Arkisto
Humanistihässäkkä
 

 

 

Lue lisää: 1 | 2 | 3

Janne Halmkrona - rokkaava humanisti

Janne Halmkrona on filosofian maisteri ja CMX:n kitaristi. Musiikki on Jannen työtä - IT-alan ja musiikkitoimittajan työt harrastusta.

Janne Halmkrona valmistui vuonna 1996 filosofian maisteriksi pääaineenaan musiikkitiede. Sivuaineina Janne opiskeli tietojenkäsittelyoppia ja teoreettista filosofiaa. Gradunsa Romu kiiltää ja meteli svengaa hän teki pienlevy-yhtiöiden toiminnasta Suomessa. Opinnot hän rahoitti - kuinkas muuten - soittamalla kitaraa.


Tieteilevä muusikko

Janne säveltää, sanoittaa, sovittaa, tuottaa eli tekee ankaria musiikillisia päätöksiä - ja soittaa kitaraa. -Elokuussa ilmestyy levy, joka kuulostaa ihan CMX:ltä ja sen jälkeen alkaa kiertue.

Musiikkibisnes on kausiluontoista toimintaa. Kun tehdään levyä, ei voi tehdä ns. oikeita töitä, niihin ei ole aikaa. Sitten kun levy on valmistunut, lähdetään keikkailemaan. Opiskelu vapaa-aikoina kiinnostaisi, joten Janne harkitseekin vakavasti jatko-opintoja.

- Luin opinto-oppaat kannesta kanteen ja ihmettelin, miten monta kiinnostavaa ainetta voi humanistisessa tiedekunnassa lukea.

On se hienoa!

Janne Halmkrona. Kuva: Ari Talusén

Lue lisää: 1 | 2 | 3

 

 

ISSN 1459-0468
ISSN 1458-9281

Humaniseja työelämässä

Humanistilehti 1/2002:

> Liike-elämä,täältä tullaan!

> Janne Halmkrona – rokkaava humanisti

> Humanisti harjoittelussa

> Kulttuuritulkkina Brasiliassa ja Suomessa

> Kirjojen opissa

> Kulttuuriperintöopetuksen tehtävissä

> Tuuve Aro – nobelistista tuli novellisti

Humanistilehdet-pdf