Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Finlandia-palkitut humanistisen tiedekunnan alumneja

Vuoden 2015 kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon voittanut Laura Lindstedt on Helsingin yliopiston yleisen kirjallisuustieteen jatko-opiskelija, ja Tieto-Finlandian saanut Tapio Tamminen on valmistunut tohtoriksi kulttuuriantropologiasta.  

Laura Lindstedt (kuvassa) sai kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon teoksestaan Oneiron. Lindstedt valmistelee väitöskirjaansa yleiseen kirjallisuustieteeseen. Hän valmistui filosofian maisteriksi humanistisesta tiedekunnasta 2002.

Tapio Tamminen voitti Tieto-Finlandina teoksellaan Kansankodin pimeämpi puoli. Tamminen valmistui tohtoriksi kulttuuriantropologiasta 1995. Tuolloin oppiaine kuului vielä humanistiseen tiedekuntaan.

2015

2014

2013