Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Larry Walker, englannin kääntäminen

PhD Larry Walker väittelee 25.9.2015 kello 12 aiheesta "UNBINDING THE JAPANESE NOVEL IN ENGLISH TRANSLATION –The Alfred A. Knopf Program, 1955–1977" (Japanilaisen kirjallisuuden englanninnokset – kustantamo Alfred A. Knopfin käännöshanke 1955 – 1977).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Päärakennus, Auditorio XII. Vastaväittäjänä on Associate Professor Kirsten Cather, University of Texas at Austin, ja kustoksena on professori Pertti Hietaranta.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Larry Walker
larry.walker(at)helsinki.fi

2015

2014

2013