Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English

Humanistinen tiedekunta

Humanistisen tiedekunnan Tuhat-palkinto 2015 Juha Janhuselle

Juha Janhunen. Kuva: Mika Federley

Humanistisen tiedekunnan vuoden 2015 Tuhat-palkinto myönnetään professori Juha Janhuselle kunnianhimoisesta ja ansiokkaasta tieteellisestä julkaisu- ja muusta toiminnasta.

Palkinnon arvo on 1000 euroa, jotka palkinnon saaja voi käyttää erilaisiin henkilökohtaisiin tutkimusmenoihin.

Humanistisen tiedekunnan Tuhat-palkinto myönnetään nyt toista kertaa. Palkinnon tarkoituksena on kannustaa tutkijoita korkeatasoiseen julkaisemiseen. Samalla korostetaan TUHAT-järjestelmän käyttöä näyteikkunana, jonka avulla tutkija voi esitellä tiedeyhteisölle ja suurelle yleisölle julkaisujaan ja muuta toimintaansa.

Tuhat-tutkimustietojärjestelmää hyödynnetään tiedekunnan tutkimuksen hallinnoinnissa, raportoinnissa ja analysoinnissa. Yliopiston ja siten myös tiedekunnan rahoitus on suuressa määrin riippuvainen siitä, että tutkijat muistavat kirjata julkaisunsa ja muun tieteellisen toimintansa Tuhat-järjestelmään.

Tutkijalle Tuhat on myös kotisivu ja cv, jolla voi lisätä oman tutkimuksensa näkyvyyttä kollegoille, nykyisille ja potentiaalisille opiskelijoille ja medialle.

>> Juha Janhusen Tuhat-sivut