Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Väitös: Elina Liikanen, espanjalainen filologia

FM, DEA Elina Liikanen väittelee 13.7.2015 kello 11 aiheesta "El papel de la literatura en la construcción de la memoria cultural: - Tres modos de representar la Guerra Civil y el franquismo en la novela española actual" (Kaunokirjallisuus kulttuurisen muistin rakentajana: Espanjan sisällissodan ja Francon diktatuurin representaatiot nykyespanjalaisessa romaanissa).

Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Salón de Grados, Facultad de Filología, Avda. Castelao s.n., Campus Norte, Universidad de Santiago de Compostela, 15782 Santiago de Compostela, Espanja.

Vastaväittäjinä ovat professori, Dra. Catherine Orsini-Saillet, Université de Bourgogne ja professori, Dr. José Manuel González Herrán, Universidad de Santiago de Compostela, ja kustoksena on professori Timo Riiho.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.

Väittelijän yhteystiedot: