Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Marek Fields, yleinen historia

FL Marek Fields väittelee 13.5.2015 kello 12 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "Reinforcing Finland's Attachment to the West - British and American Propaganda and Cultural Diplomacy in Finland, 1944-1962".


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Päärakennus, auditorio XII, Fabianinkatu 33. Vastaväittäjänä on dosentti Mikko Majander, Helsingin yliopisto, valtiotieteellinen tiedekunta, ja kustoksena on professori Niklas Jensen-Eriksen.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Helsingin yliopiston historiallisia tutkimuksia.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Marek Fields
marek.fields(at)helsinki.fi

2015

2014

2013