Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Johanna Konttori, uskontotiede

FM, YTM Johanna Konttori väittelee 11.4.2015 kello 10.15 aiheesta "Monsieur, näkemyksemme eivät ole samalta planeetalta! Poliittisen ja yhteiskunnallisen eliitin tulkintoja islamista ja kansallisesta identiteetistä musliminaisten pukeutumisesta käydyissä keskusteluissa 2000-luvun Ranskassa".


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingin yliopiston päärakennus, auditorio XII, Unioninkatu 34. Vastaväittäjänä on TT, lehtori Titus Hjelm, University College London ja kustoksena professori René Gothóni.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Uskontotiede.Tiedustelut: uskontotieteen amanuenssi Riku Hämäläinen, p. 02941 23597, riku.t.hamalainen(at)helsinki.fi.

Väitöskirjan tiivistelmä on luettavissa E-thesis-palvelussa.


Lisätietoa:

Suvi Uotinen
02941 24021
suvi.uotinen(at)helsinki.fi

2015

2014

2013