Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Helena Kupari, uskontotiede

FL Helena Kupari väittelee 21.3.2015 kello 10.15 aiheesta "Sense of Religion – The Lifelong Religious Practice of the Evacuee Karelian Orthodox Women in Finland" (Uskonnon tuntu. Siirtokarjalaistaustaisten ortodoksinaisten elämänmittainen uskonto.).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingin yliopiston päärakennus, auditorio XII, Unioninkatu 34. Vastaväittäjänä on Dr., Senior Research Fellow Abby Day, University of Kent, UK, ja kustoksena on professori René Gothóni.

Väitöskirjan tiivistelmä on luettavissa E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Helena Kupari
helena.kupari(at)helsinki.fi

2015

2014

2013