Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Anna-Kaisa Rastenberger, taidehistoria

FM Anna-Kaisa Rastenberger väittelee 6.3.2015 kello 12 aiheesta "Tietoa, valtaa ja toimintaa – Suomalaisen valokuvataiteen kansainvälistyminen - Käsitteiden kautta järjestyvä valokuvataiteen kenttä 1990–2000 -luvuilla" (Knowledge, Power, and Action – The Internationalisation of Finnish Contemporary Photographic Art in the 1990s and 2000s).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingin yliopiston päärakennus, Pieni juhlasali, 4 krs. Fabianinkatu 33. Vastaväittäjänä on Filosofian tohtori Johanna Frigård, Turun yliopisto, ja kustoksena on professori Ville (prof.) Lukkarinen.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Suomen valokuvataiteen museon julkaisuja 48 / Kuvista sanoin 13.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Anna-Kaisa Rastenberger
annara(at)fmp.fi

2015

2014

2013