Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Ideakilpailu Helsinki Challengen semifinalistit esittäytyvät 28. ja 29.1.2015

Helsingin yliopiston 375-juhlavuoden tiedepohjaisen Helsinki Challenge -ideakilpailun semifinalistit esittäytyvät suurelle yleisölle 28. ja 29.1. yliopiston suuressa juhlasalissa. Jokaisella tiimillä on tilaisuudessa 5−7 minuuttia aikaa esittää ratkaisuehdotuksensa maailman parhaaksi.

Joukossa on aiheita muun muassa geenien uudelleenkoodauksesta, yhteisöllisestä kaupunkisuunnittelusta ja robottien virhevastuusta.

Vuoden aikana Helsinki Challenge -kilpailun 20 semifinalistia osallistuvat valmennusohjelmaan, joka antaa heille mahdollisuuden kehittää ideoitaan. Kilpailun palkintona jaetaan 375 000 euroa kansainvälisessä gaalassa marraskuussa 2015.

Humanistinen tiedekunta on edustettuna The Happiness Project-, Upstream Solutions-, Tell-Us-, ja Ground and Growth -tiimeissä.

Helsingin Challenge kilpailussa haetaan ratkaisuja ihmiskunnan suuriin haasteisiin ja tulevaisuuden hyvinvoinnin rakentamiseen

Tutustu tiimeihin verkossa alla olevien linkkien välityksellä. Tilaisuus on suomen- ja englanninkielinen.

Helsinki Challenge PitchNight 28.1.2015 klo 18

Helsingin yliopiston juhlasali, sisäänkäynti ja vaatesäilytys Aleksanterinkatu 5
Tarjolla kevyt buffet klo 17 alkaen, ohjelma käynnistyy klo 18.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Eranti Veikko: Aivorieha - Minimum Viable Organizational Structure of the Future
Korhonen-Kurki Kaisa: Creating a Sustainability Signal System for Everyday Practices
Lonka Kirsti: Engaging Future Workplace
Lyra Christina: Improving Laboratories in Africa
Miklossy Katalyn: Unbounded Pedagogy! University Teachers without Boundaries
Niemelä Jari:Urban Academy
Niemi Maria: Tell Us
Räikkönen Katri: SafePreg – Health into the Next Generation
Saarikivi Katri: Natural Emotionality in Digital Interaction (NEMO)
Visapää Laura: The Happiness Project

Helsinki Challenge PitchNight 29.1.2015 klo 19

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Juurola Eija: Climate Whirl
Kumpulainen Kristiina: Children's Hospitals as Connected Spaces of Learning and Wellbeing
Laakasuo Michael: Moralities of Intelligent Machines
Lagus Krista: The Citizen Mindscapes