Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Riitta Juvonen, suomen kieli

FM Riitta Juvonen väittelee 19.12.2014 kello 12.00 aiheesta "Kirjoitelma ja tekijän ääni – Kehystämisen yhdyslauseet suomenkielisen ylioppilasaineen dialogisuuden hallinnassa" (The essay and authorial voice: Framing clause complexes in dialogic positioning in Finnish-language matriculation essays).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Pieni juhlasali, Fabianinkatu 33, 4. kerros. Vastaväittäjänä on professori Minna-Riitta Luukka, Jyväskylän yliopisto, ja kustoksena on professori Tiina Onikki-Rantajääskö.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Riitta Juvonen
riitta.juvonen(at)helsinki.fi

2015

2014

2013