Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Tanja Säily, englantilainen filologia

FM Tanja Säily väittelee 31.10.2014 kello 12 aiheesta "Sociolinguistic variation in English derivational productivity – Studies and methods in diachronic corpus linguistics" (Sosiolingvistisen vaihtelun tarkastelu englannin sananmuodostuksessa historiallisen korpustutkimuksen keinoin).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Päärakennus, pieni juhlasali, Fabianinkatu 33 (4. krs). Vastaväittäjänä on Assistant Professor Martin Hilpert, University of Neuchâtel, ja kustoksena on professori Terttu Nevalainen.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Mémoires de la Société Néophilologique de Helsinki. Väitöskirjaa myy Tiedekirja.

Väitöskirjan tiivistelmä on luettavissa E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Tanja Säily
tanja.saily(at)helsinki.fi

2015

2014

2013