Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

HY:n humanistiset tieteet sijalla 50 QS-vertailussa

Helsingin yliopiston humanistiset tieteet ylsivät tämän vuoden QS-yliopistovertailussa sijalle 50. Sijoitus laski neljä sijaa viime vuodesta, mutta oli tänäkin vuonna Helsingin yliopiston tieteenalojen sijoituksista korkein.


Helsingin yliopisto nousi QS-vertailussa tänä vuonna sijalle 67. Sijoitus on kaksi sijaa parempi kuin edellisessä arvioinnissa. Helsingin yliopisto on vertailun ainoa suomalaisyliopisto maailman sadan parhaan joukossa.

QS-yliopistovertailu tehdään vuosittain, ja se koskee maailman parhaita yliopistoja sekä kokonaisuuksina että alakohtaisesti. Mukana arvioinnissa on yli 800 yliopistoa ympäri maailmaa.

QS-yliopistovertailu 2014–2015

2015

2014

2013