Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Denis Kuzmin, suomalais-ugrilaiset kielet ja kulttuurit

Filosofian lisensiaatti (= filologian kandidaatti Venäjällä) Denis Kuzmin väittelee 27.8.2014 kello 12 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "Vienan Karjalan asutushistoria nimistön valossa".


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingin yliopisto, päärakennus, Auditorium XII. Vastaväittäjänä on prof., PhD Sergei Myznikov, Institute for Linguistic Studies. Russian Academy of Sciences., ja kustoksena on professori Janne Saarikivi.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Lisätietoa:

Suvi Uotinen
(09) 191 24021
suvi.uotinen(at)helsinki.fi

2015

2014

2013