Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Dekaanin ja varadekaanin sijaiset aloittavat elokuussa

Humanistisen tiedekunnan dekaani Arto Mustajoki jää aikaisemman ilmoituksensa mukaisesti tutkimusvapaalle 1. elokuuta. Mustajoen sijaisena toimii nykyinen varadekaani Hanna Snellman 1.8.2014–31.7.2015. Varadekaaneina toimivat tämän ajan Hanna Lehti-Eklund, Ulla Tuomarla ja Lars-Folke Landgrén.

Dekaanin sijaisena Hanna Snellmanin vastuulla ovat henkilöstö- ja talousasiat, tila-asiat sekä yleishallinto- ja sopimusasiat. Näiden lisäksi hän vastaa edelleen tutkimus- ja jatkokoulutusasioista, kaksikielisyydestä, tasa-arvosta, kansainvälisyydestä ja laadunvarmistuksesta.

Peruskoulutuksesta vastaavana varadekaanina toimii suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitoksen johtaja, professori Hanna Lehti-Eklund 1.8.2014–31.12.2014 ja nykykielten laitoksen johtaja Ulla Tuomarla 1.1.2015–31.7.2015.

Yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen sekä alumni- ja varainhankintaan liittyvistä tehtävistä vastaa maailman kulttuurien laitoksen johtaja Lars-Folke Landgrén 1.8.2014–31.7.2015.

Varadekaanit hoitavat tehtäviään omien laitosjohtajien tehtäviensä ohessa.