Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Juha Janhunen palkittiin lingvistiikan tutkimuksesta

  Suomen Tiedeseura on myöntänyt professori Juha Janhuselle Professori E. J. Nyströmin humanististen tieteiden palkinnon poikkeuksellisen monipuolisesta lingvistiikan tutkimuksesta.

Juha Janhunen on Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan Itä-Aasian kielten ja kulttuurien professori. Uransa aikana hän on tutkinut suomalais-ugrilaisia ja altailaisia kieliä sekä kiinaa, japania ja koreaa.

Suomen Tiedeseura vietti 176. vuosijuhlaansa 29. huhtikuuta 2014 jakamalla tutkimusapurahoja ja palkintoja. Yhteensä tutkimusapurahoina jaettiin 244 970 euroa. Juha Janhuselle myönnetty palkinto oli kaikista jaetuista palkinnoista merkittävin. Palkintosumma oli 25 000 euroa.

2015

2014

2013