Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Teija Haussalo, ranskalainen filologia

FM Teija Haussalo väittelee 26.4.2014 kello 10.15 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "L'article zéro au XVIe siècle : Les variantes manuscrites de l'Heptaméron - Une phase de l'évolution de la langue française" (Nolla-artikkeli 1500-luvulla: Heptameronin käsikirjoitusvariantit kielen kehitysvaiheen hahmottamisen apuna).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Päärakennus, Auditorium XII, Unioninkatu 34. Vastaväittäjänä on professori Gabriella Parussa, Paris 3, Sorbonne-nouvelle, ja kustoksena on professori Juhani Härmä.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Publications romanes de l’Université de Helsinki .

Väitöskirjan tiivistelmä on luettavissa E-thesis-palvelussa.


Lisätietoa

Suvi Uotinen
(09) 191 24021
suvi.uotinen(at)helsinki.fi

2015

2014

2013