Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Satu Helomaa, germaaninen filologia

FM Satu Helomaa väittelee 25.4.2014 kello 12.15 aiheesta "Sprichwörter in drei Sprachen: Deutsch-Französisch-Finnisch - Eine vergleichende Studie" (Sananlaskuja kolmella kielellä: saksa-ranska-suomi).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Yliopiston päärakennus, auditorio XII, Unioninkatu 34. Vastaväittäjinä ovat professori Wolfgang Mieder, The University of Vermont ja professori Kari Keinästö, Turun yliopisto, ja kustoksena on professori Jarmo Korhonen.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Satu Helomaa
satu.helomaa(at)helsinki.fi

2015

2014

2013