Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Anna-Maria Wiljanen, taidehistoria

FM Anna-Maria Wiljanen väitteee 8.3.2014 kello 10 aiheesta ""Nej, i sanning, ett bättre ställe hade den unga målaren ej kunnat hamna på." - Önningeby konstnärskoloni och de mångfacetterade sociala nätverkens interaktion.".


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingfors universitetsmuseum Arppeanum, auditorium, Snellmansgatan 3. Vastaväittäjänä on FD, forskare Jessica Sjöholm-Skrubbe, Stockholms universitet, ja kustoksena on professori Kirsi Saarikangas.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Finlands Nationalgalleris publikationer 1.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Anna-Maria Wiljanen
anna-maria.wiljanen(at)helsinki.fi

2015

2014

2013